0

Loodusobjekti kaitse alla võtmise teade

Kylaline

info@le.ee

Keskkonnaamet teatab:
keskkonnaministri 26.2.2015. a. käskkirjaga nr 195 on algatatud määruse „Neugrundi looduskaitseala moodustamine ja kaitse-eeskiri” menetlus. Kaitseala moodustamise ja kaitse-eeskirja koostamise menetlust viib läbi Keskkonnaamet.

Kaitse-eeskirja eelnõu, seletuskirja ja kaardimaterjaliga on võimalik tutvuda avaliku väljapaneku ajal Keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regiooni Haapsalu kontoris Kiltsi tee 10 ning Nõva vallamajas 9.3.2015–31.3.2015. Materjalidega saab tutvuda ka Keskkonnaameti veebilehel http://www.keskkonnaamet.ee/uudised-ja-artiklid/kaitse-eeskirjade-avalik-valjapanek/ .

Ootame põhjendatud ettepanekuid ning kutsume aktiivselt osalema avalikustatud kaitse-eeskirja menetluses. Eesti loodusväärtuste kaitse on tagatud heas koostöös huvigruppidega ning Teie panus on meile oluline.

Oma parandusettepanekud ja vastuväited Neugrundi looduskaitseala moodustamise ja kaitse-eeskirja eelnõu kohta palume esitada kirjalikult Keskkonnaameti Hiiu-Lääne-Saare regiooni aadressil laane@keskkonnaamet.ee või Kiltsi tee 10, 90403 Haapsalu, hiljemalt 31.3.2015. Eelnõu avalik arutelu toimub 9.4.2015 kell 14 Nõva vallamajas, kus tutvustatakse laekunud ettepanekuid.

Kui nimetatud tähtajaks ei ole kaitse-eeskirja eelnõu kohta parandusettepanekuid või vastuväiteid esitatud, arvestame, et vastuväited puuduvad.

Peale avalikustamist esitatakse eelnõu orienteerivalt jaanuaris 2016 ministeeriumitevahelisele kooskõlastamisele. Määrus jõustub eeldatavasti märtsis 2016. Pärast määruse kehtestamist ja kaitseala moodustamist tehakse Euroopa Komisjonile ettepanek arvata Neugrundi looduskaitseala Natura 2000 võrgustiku alade hulka Neugrundi loodus- ja linnualana.

Lisainfo tel 472 9430, elle.puurmann@keskkonnaamet.ee.
Elle Puurmann
Keskkonnaamet

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz