Lääne maavalitsuse teated

Kylaline

info@le.ee

Hajaasustuse programmi taotlusvoor avatud 16. märtsist

Algab hajaasustuse programmi taotluste vastuvõtt Hanila, Kullamaa, Lihula, Lääne-Nigula, Martna, Noarootsi, Ridala ja Vormsi vallas.
Programmi eesmärk on hajaasustusega maapiirkondades elavatele peredele tagada head elutingimused ning seeläbi aidata kaasa elanike arvu püsimisele hajaasustusega maapiirkondades.
Toetust saab taotleda hajaasustuspiirkondades asuvate majapidamiste jaoks veesüsteemide, kanalisatsioonisüsteemide, juurdepääsuteede ja autonoomsete elektrisüsteemide rajamiseks.
Toetust saavad taotleda füüsilised isikud, kes elavad alaliselt selles majapidamises hiljemalt rahvastikuregistri andmete kohaselt 1. jaanuarist 2015, millele nad toetust taotlevad.
Suurim toetus programmist on ühe majapidamise kohta 6500 eurot, omafinantseering peab kokku moodustama vähemalt kolmandiku projekti kuludest.
Täpsemad tingimused ja taotlusvormid on kättesaadavad EASi veebilehel
http://www.eas.ee/et/avalikule-ja-mittetulundussektorile/avalike-teenuste-arendamine/hajaasutuse-programm/taotlejale ja Lääne Maavalitsuse veebilehel http://laane.maavalitsus.ee/et/hajaasustuse-programm.
Programmdokumendis kehtestatud nõuetele vastavad taotlused tuleb
esitada majapidamise asukohajärgsele vallavalitsusele 16.3.–18.5.2015.
Teave tel 472 5617 või 5343 2237,
e-post ulle.jaansalu@laane.maavalitsus.ee. Ülle Jaansalu

Lääne Maavalitsus

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments