28

Raimond Lunev: Vähese häältesaagi põhjus võis olla säästukaardisüsteemi rike

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Raimond Lunev (1)

Raimond Lunev. Foto: Arvo Tarmula.

IRLi ridades Riigikokku kandideerinud Haapsalu Tarbijate Ühistu juht Raimond Lunevi sõnul võis olla tema kesise häältesaagi põhjus eilses üleriigilises tarbijate ühistuste säästukaardisüsteemi rikkes.

Lunev kogus 266 häält. "Muidugi on see nõrk, lootused olid palju suuremad," nentis Lunev. 1. märtsil tabas Lunevi sõnul tarbijate ühistute säästukaardisüsteemi seni teadmata põhjustel tehniline rike.

"See tekitas palju ebameeldivusi ja oli just valimiste päeval. Kliendid olid küllaltki rahulolematud. Müüjad said võtta ja mina kui pealik ka. Arvata võib, et see IT-probleem läks mulle kraesse," ütles Lunev. Oma kampaanias oli Lunev panustanud päris palju reklaamidele, mis olid üleval tarbijate ühistu kauplustes.

Kui Läänemaa valija võis Lunevi teada siiski ka varasemast ajast, siis Hiiu- ja Saaremaal käiski põhiline kampaania läbi sealsete tarbijate ühistute poodide.

IRL tegi kesise tulemuse üle kogu Eesti. "Uued erakonnad tulid samasse nišši ja tänu sellele sai IRL kõige rohkem kõrvetada," selgitas Lunev IRLi tulemust.

Lunev ei plaani uuesti Riigikokku kandideerida. "Kohe [valimiste] alguses mõtlesin, et proovin ja kui õnnestub, siis õnnestub ja kui ei õnnestu, siis ei õnnestu, aga rohkem ma enam Riigikokku ei kandideeri," lausus Lunev.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ave
Ave

Mina ütlen seda ,et Lunev hoidis liiga kaua oma mordat iga kaupluse ukse küljes ,see tegi aga oma töö.Ma ütlesin kohe,et mida rohkem nad end eksponeerivad ,seda vähem inimesed neid valivad.See nende reklaamimine on nii vastik ,etei tahagi neid valida ja see ongi põhjus miks nad nii vähe hääli said .Olgu järgmine kord tagemad ja ärgu eksponeerigu niipalju oma mordasi!

Normaalen
Normaalen

Just,Sukles ei raskanud oma raha . Vitamiinid olid juba 2aasta tagasi ja mis üle jäi , selle jagas nüüd . Kus on mehe mõistus ?

Tont.
Tont.

Ega pole kerge sadade naistega korraga hakkama saada…Sukles oli targem ja jagas vitamiine.

...
...

NSA võttis Lunevi rajalt maha.

Jõuluvana
Jõuluvana

jah…kui ikka oma töölised..keda päris mitusada…ei soovi Sind valida…
Kommentaarid on siin liigsed…

siku
siku

kui müüatel oleks vastavad palgad siis nad ka oleks valinud Lunjevit. Peaks rohkem mõtleema ka töömesilaste teale,siis ehk valitakse järgmine kord.

Jass
Jass

Mul viisid ükskord rotid säästukaardi ära.

Ivo
Ivo

Seda ma vaatasin, et mis möll seal AjaO juures käib -“Rsk, ma löön selle Lunevi maha”, “On lurjus, blokeeris mu säästukaardi”, “Ma lähen ja võtan oma hääle tagasi” jms sellised kurjakuulutavad hüüdlaused…, Kohe ei saanud arugi aga no nüüd on selge.

T
T

Issand kui rumal selgitus – ei usu, ei usu. 🙂

...
...

kas loll või mängib lolli

arvan
arvan

mõlemad

wpDiscuz