0

Läänemaal ei tohi homsest merejääle minna

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Alates 27. veebruarist on keelatud Läänemaaga piirneval merealal jääle minek. Kuna jääolud merel on viimase nädalaga kiiresti halvenenud ja jää sulamine äärmiselt intensiivne, kehtestab politsei liikumiskeelu Läänemaa rannikuäärsel merejääl.

Haapsalu politseijaoskonna patrullitalituse juhi Tarmo Tomsoni sõnul on keeld tavaline praktika ja politsei eesmärk on ennekõike ennetada inimeste sattumist ohtlikule jääle.

„Kallastes on jää kohati täielikult sulanud ja kohati äärmiselt pude. Soovitame inimestel mitte proovida jää paksust ja kindlasti hoida silma peal oma lastel, et need jääle mängima ei satuks,“ ütles Tomson.

Maavanema kt Kristel Jupits keelas oma korraldusega merejääle mineku 31. detsembril, merejääle lubas ta minna alates 18. veebruarist.
 

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz