0

Galerii: Perepäev Rannarootsi muuseumis

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Laupäeval Haapsalus Rannarootsi muuseumis peetud talvine perepäev oli pühendatud kirjanik Jüri Tuuliku mälestusele. Randlase teatri trupp esitas katkendeid Abruka mehe Jüri Tuuliku näidendist “Meretagune asi”.

Fotod: Arvo Tarmula

Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (1) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (5) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (6) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (8) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (11) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (12) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (14) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (15) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (16) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (17) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (18) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (20) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (21) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (23) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (25) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (26) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (27) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (28) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (29) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (30) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (33) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (34) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (35) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (36) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (37) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (38) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (40) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (41) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (42) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (43) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (44) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (45) Perepäev Rannarootsi muuseumis arvo tarmula (46)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz