Helle-Moonika Helme teenindab Taksi pubis kliente

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Täna teenindab valimiskampaania osana Haapsalus Taksi pubis kliente Eesti Koservatiivse Rahvaerakonna (EKRE)  esinumber Hiiu-, Saare- ja Läänemaal Helle-Moonika Helme.

“Meil on täna Moonika päev. Kohvi ja teed saab tasuta. Valimised on tulemas,” ütles Taksi pubi perenaine Tiina Kalamees.

Tasuta kohvi ja tee kõrvale pakkus Helme pubis ka tasuta saiakesi ja jagas EKRE tikutoose, mis tema sõnul on juba sattumas kollektsionääride huviorbiiti.

Tiina Kalamees ei salanud, et on EKRE seisukohtade toetaja, samuti erakonna toetajaliige.

Küsimusele, kuidas Helme ettekandjana hakkama saab, vastas Kalamees: “Ta on tööinimene.”

Ka Helle-Moonika Helme ise tunnistas, et on harjunud teenindama: Martna vallas asuva Suure-Lähtru mõisa perenaisena teeb ta seda aeg-ajalt ikka.

Kliente oli täna pärast keskpäeva pubis tavapärane hulk ja erilist elevust uus ettekandja ei tekitanud.

“Küllap need, kes iga päev käivad, saavad aru, et midagi on teoksil. Aga ega eestlane välja näita, kui kedagi ära tunneb. Pigem lööb silmad maha,” ütles Helle-Moonika Helme.

Pikka intervjuud Helle-Moonika Helmega loe laupäevase Lääne Elu paberlehest.

Fotod: Arvo Tarmula

Helle-Moonika Helme arvo tarmula (1) Helle-Moonika Helme arvo tarmula (2) Helle-Moonika Helme arvo tarmula (3)

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
16 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Piret
4 aastat tagasi

Kas tasus oma aus nimi EKRE tikutopsi eest maha müüa

to tubli !
9 aastat tagasi

Ah et Eesti eestlastele ? No kutsu siis alguseks need tuhanded eestlased Soomest tagasi, pane piirid kinni.Siia ei tule keegi ja siis ära ka ei saa.Eesti eestlastele ! Seda sa tahad või ?

tubli, tubli
9 aastat tagasi
Reply to  to tubli !

Teadmiseks, et eestimaalaste väljavool on viimase paarikümne aasta vältel võimul olnute ja täna võimul olevate poliitikute tegemata või valesti tehtud töö tulemus. Seda esiteks. Teiseks: Samasooliste nn abielud on loodusseaduse eiramine ja selge haiguslik nähtus, eetikast või moraalist rääkimata. Siinkohal mingi ravi on lootusetult hilinenud. Küll aga oleks viimane aeg alustada raviprotseduuridega neil kes selle seaduse poolt hääletasid…. Kolmandaks: Raha on küll ja seda on korduvalt tõestanud eilsed ja ka täna veel võimul olevad poliitikud sh valimiskampaaniate rahastamine, küsitava väärtusega investeeringud, selgelt üle jõu käivad toetused välisriikidele jne. Seda kõike kümnete tuhandete vaesuvate perede taustal…. Neljandaks: Vaja on “värsket verd”… Loe rohkem »

Mad
9 aastat tagasi
Reply to  tubli, tubli

Samasooliste nn abielud on loodusseaduste eiramine? Misajast abielud loodusseadustes on üldse? Kui mõtlesite pigem et seksuaalsus, siis kas ka rasestumisvastased meetodid, kunas eesmärk ei ole ju nn loodusseaduslik, pealegi sellest vaatepunktist ei ka eetiline ega moraalne (muideks reproduktsioon ei ole seksi ainus eesmärk). Preservatiivid ja rasestumisvastased tabletid ja muu taolise siis peaks ju kohe ära keelama samamoodi – ja miks piirduda sellega, matedada oleks ju siis vaja impotente, ei allu ju sellele niinimetatud teie pakutud loodusseadusele.

“Värske veri” definitsioonipõhiliselt ei saa just eriti samastuda iganenud vaadetega.

tublile
9 aastat tagasi

Esiteks ei ole Martin selle proua poeg ja kuigi ei tea tema vaateid-valin teda.No tule taevas appi, vaimunõtruse patsillid on vallutanud läänemaa.

Tubli!
9 aastat tagasi

Ma ei tea täpselt Helle-Moonika visioone ja maailmavaadet, aga vaadates tema mehe ja poja tegutsemist annan ma oma hääle kindlalt temale.
Kooseluseadus- rahvahääletusele!
Ei massiimmigratsioonile!
Eesti eestlastele!!

Maimu
9 aastat tagasi

Saaks need valimised juba läbi, sest juba pikka aega on sellest jamast süda paha.

salme
9 aastat tagasi

Siinjuures tuleb öelda,et hr. Suursaadikul oli just probleeme selle ilusa kodu pärast välismin. poolelt.(raha kantimine) Kõik ei ole kuld….

teada
9 aastat tagasi
Reply to  salme

tuntud vargabande ju.

Ilus
9 aastat tagasi

…naine ilusas kohas. Ja ei tasu anonüümselt sõimata – ka nende kodu on väga ilus. Tehtud ilma abirahadeta….

Meeli
9 aastat tagasi

Väga positiivne, et inimene ei karda ennast teisest küljest näidata. Igati tore ja sümpaatne naisterahvas. Anonüümselt netis ilkuda julgeb ju igaüks.

kiiks
9 aastat tagasi
Reply to  Meeli

viimasel ajal on neid päris palju, kes ei karda ennast “teisest küljest” näidata. Kes kallab ja kes kannab. Mina selle õnge küll ei lähe. Ja pealegi pole mul tükk aega olnud körtsi asja. Ning kui nende kodu on väga ilus, siis samastatakse kodu ja inimest. Hea, et inimene tigu pole, kes oma kodu kaasa saaks võtta, et vaadake- oskasin oma kodu kauniks luua- loon ka eestimaalastele samaväärse. Minule pole need Helmed kunagi meeldinud-võibolla eelistan lihtsamat pärlikeed, mille helmeid kaela riputada.

einoh
9 aastat tagasi

pole vaja haukuda midagi, edu normaalsetele inimestele

e
9 aastat tagasi

Piinlik