15

Galerii: Tallinna TV saate „Jaan Poska ja tema aeg“ salvestus Haapsalus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eile õhtul sai mitusada huvilist Haapsalu kultuurikeskuses osa tasuta kontserdist, kus astusid üles Nele-Liis Vaiksoo, Janne Sevtsenko, Rene Soom, Jassi Zahharov ja Siim Aimla ansambel.

Tallinna TV salvestab eri linnades saadet „Jaan Poska ja tema aeg“. Salvestuste mille raames korraldatavatel tasuta kontsertidel astuvad ülesse kandideerivad keskerakondlased. Kodanikuaktivistide sõnul rikub enne valimisi toimuv kontsertsalvestus head valimistava.

Tallinna TV juhatuse liige Toomas sellega ei nõustu, sest tema sõnul on SA Tallinna TV sõltumatu asutus ning peale keskerakondlaste saavad mõnes Tallinn TV saates sõna ka EKRE ja sotsiaaldemokraatide esindajad.

Lepa sõnul on saatesari „Jaan Poska ja tema aeg“ planeeritud korraline saatesari ning seda finantseeritakse Tallinna TV 2015. aasta programmi eelarvest.

Tasuta kontsertsalvestus toimub sel aastal Rakveres, Võrus ja Haapsalus. Lisaks Edgar Savisaarele asuvad Jaan Poska elu tutvustama vastavates ringkondades kandideerivad keskerakondlased, Haapsalus oli selleks Jaanus Karilaid.

„Kui pealinn räägib Jaan Poska ideest, pean mina seda selles kontekstis pigem positiivseks. Kui keegi paneb maksumaksja raha oma taskusse, tuleb selle eest karmilt karistada; kui tehakse tänuväärseid asju, siis tuleb pigem kiita,“ kommenteeris Jaanus Karilaid Lääne Elule antud intervuus tõsiasja, et Tallinna maksumaksja raha eest teeb Keskerakond teiste ürituste varjus valimiskampaaniat.

Sel aastal täitus 95 aastat Tartu rahust. Saatesari ning kontserttuur „Jaan Poska ja tema aeg“ toob Tallinna TV juhi sõnul rahvale ja vaatajatele lähemale Eesti esimese välisministri Jaan Poska elu ja tegevuse.

Fotod: Arvo Tarmula

poska ja tema aeg 1 (1) poska ja tema aeg 1 (3) poska ja tema aeg 1 (4) poska ja tema aeg 1 (5) poska ja tema aeg 1 (6) poska ja tema aeg 1 (8) poska ja tema aeg 1 (9) poska ja tema aeg 2 (3) poska ja tema aeg 2 (6) poska ja tema aeg 2 (7) poska ja tema aeg 2 (8) poska ja tema aeg 2 (9) poska ja tema aeg 2 (10) poska ja tema aeg 2 (12) poska ja tema aeg 2 (13)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
jaan
jaan

Kuule,Karnau! Kas sul häbi pole,Tegelikult oli saalis rahvast väga, väga palju!
mida te tahate saavutada selle alatu valega.kõik kiitsid seda kaunist kontserti. jumal küll,kuhu olete jõudnud oma laimamisega,alandate ennast ja ausaid eesti inimesi. kas te ei karda,et ükskord tuleb see alatu laim endale kuhjaga kaela.
tulge mõistusele,kuni pole hilja!!!!

Vau
Vau

Vau, Moor ka kohal ja esireas. Nagu Karilaid ütles, nüüd peab vennike tegema järgmise otsustava sammu ja astuma kesikuks ning siis talle ka kõik teed valla.

mare
mare

mina nägin moori viimati ikka siniste jõudude teenistuses. Täitsa lõpp kui kiiresti käib tänapäeval inimestel veregrupi ja maailmapildi vahetus – Uskumatu. Karilaid peab ikka täitsa lammas olema kui selle venna kuskile pulti laseb.

hmmm
hmmm

oravaid polegi,kas nad on sulandunud rahavamassi?

Mesinikk
Mesinikk

Oleme kuulnud ajalugu piisavalt Keskerakonna tõlgenduses…

käisin
käisin

ega tükike ajaloo kuulamist küll mööda külgi maha jookse.

seda jah
seda jah

ajalugu tuleb enne valimisi meelele ja keelele? Aaah-soo, see ei olnud ju valimiskampaania!

Mesinikk
Mesinikk

punalipud kätte ja…
ma ei imesta et selles punkris seda üritust lubati läbi viia…selle maja meelsus on üldiselt teada…
kui ikka nn.kultuuritöötajad sõimavad saksa poolel võidelnuid natsideks…siin on sõnad liigsed.
Tüüpiline 5.kolonn

juhan
juhan

Väga ja väga õõvastav!

x
x

sõtta lähed ise

Mati
Mati

Kuidagi õõvastav on küll

lootus veel
lootus veel

õnneks küll saal oli tühjavõitu. Pildilt tundus nii. Või hiljem saal täitus? Ei tea, kohal ei käinud.

kuubik
kuubik

sama siin

Sass
Sass

Süda läks järsku pahaks.

x
x

mõlakas

wpDiscuz