3.1 C
Haapsalu
Laupäev, 27. aprill 2024

6 kuu keskmine portaali küljastajate arv kuus: 60 619

Avaleht Pealugu Laanet jäi vahele aegunud juhiloaga

Laanet jäi vahele aegunud juhiloaga

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Kalle Laanet, Foto: arhiiv

Kalle Laanet

Riigikogu liige, endine siseminister Kalle Laanet (fotol) jäi eelmisel nädalal politseile vahele kehtiva juhiloata autot juhtides.

Lääne prefektuuri pressiesindaja kinnitas Delfile, et politsei peatas 29. jaanuaril Saaremaal Kaarma vallas auto, mida juhtis Kalle Laanet. Tema dokumentide kontrollimisel selgus, et juhiloa kehtivus oli lõppenud. Juhtumi osas on käimas väärteomenetlus.

„Valimiskampaania tuhinas olin märkamata jätnud, et 25. jaanuaril lõppes minu juhilubade kehtivusaeg. 29. jaanuaril avastas politsei rutiinse kontrolli käigus, et mul puudub kehtiv juhtimisõigust tõendav dokument. Juba esmaspäeval olid mul kehtivad juhiload rahakoti vahel. See oli inimlik eksitus,“ teatas Laanet Reformierakonna pressiesindaja vahendusel Lääne Elule.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
10 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jürka
9 aastat tagasi

Püha mees läheb kirikusse ning süütab vähemalt küünla, palub patud andeks ja vaatab, et vales jumalakojas ei ole koos pededega.

Gen.
9 aastat tagasi

Elu on näidanud,et tihti on suurimad anonüümselt sõimajad need,kes ise ka inglid pole. Ja näiteks mina ka ei tea,milal mu load või id-kaart aeguvad. Mis nüüd-kuul pähe??

teate
9 aastat tagasi

Küllap sa Laanet ikka varem teadsid. Mida sa ise vana ment ütled selle kohta,kui keegi sinule unustamisest räägiks? Rikkumine on rikkumine ja liikluseeskirja vastu eksinud vabandav poliitik on jälk.

Juhan
9 aastat tagasi

Sellist inimest ei ole vist olemaski, kes ei unusta.
Me elame 21. sajandil ja arvuti ja telefon on peaaegu kõigil ja oleks selline ettepanek riigiasutustele, et teavitavaks kodanikke enne dokumendi aegumist vähemalt kuu aega ette, et teil aegub sellel kuul ja kuupäeval näiteks: pass, ID kaart, pangakaart, juhiluba, lepingu tähtaeg jne.
NB! Hea meel on, et pangad teavitavad oma kliente, miks ka mitte teised ametid jne.

....
9 aastat tagasi

anname hääle kõigile, kes unustavad, sest see on point. unustame kuhu reformierakond on meie regionaalpoliitika viinud…jne

Janele
9 aastat tagasi

Tean küll

Jane
9 aastat tagasi

1. märtsil annan oma hääle Kalle Laanetile. Unustamine on inimlik. Kas sa tead näiteks mis kuupäeval aegub sinu pass või autojuhi luba?

eelmisele
9 aastat tagasi

Ärakaratud poliitik

kõige hullem
9 aastat tagasi

on vabandav poliitik

Gen.
9 aastat tagasi

Huvitav,kas mõni toimetaja on tulnukas?? Tegu polnud ju täis peaga sõitmisega- kõik me mõnikord unustame midagi.