Kanepi mäng Hobarti turniiril lükkus edasi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kaia Kanepi täna hommikul algama pidanud mäng Tasmaanias Hobarti turniiril lükkus vihma tõttu edasi, kirjutas Postimees.

Täna hommikul pidi Kanepi kohtuma maailma edetabeli 35. reketi, itallanna Camila Giorgiga, kuid vihma tõttu on väljak üleujutatud. Mängu uus toimumisaeg pole teada.

Hobati turniiri esimeses ringis kohtus Kaia Kanepi Puerto Rico tennisisti, maailma edetabeli 59 reketi Monica Puigiga ja võitis 6/4, 6/1. 

Kanepi kirjutas oma kodulehel, et tal on hea meel nii võidu kui ka selle üle, et saab sel turniiril veel mängida. „Mentaalselt oli natuke raske alustada juba uut turniiri nii väikese pausiga ja füüsiliselt samuti ei tundnud ennast väga erksana. Brisbanes olid mängud katuse all ja siin päikese käes. Kõik tundus natuke ere ja harjumatu. Vaatamata sellele suutsin korralikult mängida,” kirjutas Kanepi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments