Risti hooldekodu elanik Leida Hallikivi sai 100-aastaseks

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

IMG_0301

Leida Hallikivi (paremal) õnnitlesid teiste seas ka Martna vallavanem Tiiu Aavik (keskel) ja sotsiaalnõunik Aino Kivipuur. Foto: Ahto Viigipuu.

Risti hooldekodus elav Leida Hallikivi tähistas möödunud nädalavahetusel oma sajandat sünnipäeva.

Hallikivi sündis 3. jaanuaril 1915 Läänemaal, Martna vallas Putkaste külas. Väike ja vapper memm on pidanud hakkama saama raske talutööga ja loomapidamisega, on maad harinud ja lapsed ilmale toonud ning need ka manalateed saatnud.

Tal on kaks lapselast ja neli lapselapselast. Oma rõõmsameelset ja optimistlikku eluhoiakut on ta jaganud kõikidega, kellega on pikal eluteel kokku puutunud.

Viimased kaks aastat on Leida elanud  Risti hooldekodus, kus ta on kõikide lemmik, sest on rõõmsameelne ja lahke. On läinud aastad ja kõik järeltulijad olid rõõmsad, et neil on võimalus õnnitleda nende memme tema sajandal sünnipäeval. 

Juubeli puhul käisid  teda õnnitlemas  lisaks järeltulijatele Martna vallavanem, sotsiaalnõunik ning Martna kirikuõpetaja ja koguduse esindajad.

Marje Viigipuu, Risti hooldekodu juhataja

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
60+
9 aastat tagasi

Ka mind.

Merlyn Lemsalu
9 aastat tagasi

Kunagi on see tore tädi ka mind väiksena hoidnud:) Palju õnne ja jaksu!

maie pärtel
9 aastat tagasi

Õnnitlused Leidale.!!! Alati heatahtlik ja rõõmus memmeke!