Koluveres hukkus liiklusõnnetuses 35-aastane mees

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

PolitseilogoEile, 20. novembri õhtul Koluveres juhtunud liiklusõnnetuses sai autolt löögi sõiduteel olnud mees ja ta hukkus sündmuskohal. Teataja sõnul istus mees maanteesillal ja talle otsasõitu ei õnnestunud vältida.

Politsei sai 20. novembril kell 23.36 teate, et Risti-Virtsu-Kuivastu-Kuressaare maantee 11. kilomeetril Kullamaa vallas on juhtunud liiklusõnnetus. Esialgse info kohaselt ei õnnestunud sõiduauto juhil vältida otsasõitu ootamatult tema vaatevälja ilmunud mehele. Auto liikus Ristilt Virtsu suunas ning Liivi jõge ületaval Koluvere maanteesillal üritas sõiduauto juht mööda sõita tema suunavööndis teel istunud mehest, kuid see ei õnnestunud ja mees sai autolt löögi. 35-aastane mees hukkus sündmuskohal.

Hukkunu kandis tumedat riietust ning esialgseil andmeil ei kasutanud ta oma nähtavaks tegemiseks ei valgusallikat ega helkurit. Sõiduautot juhtinud mees oli autos üksi, omab vastava kategooria mootorsõiduki juhtimise õigust ja oli kaine. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab politsei välja menetluse käigus.

Haapsalu politseijaoskonna juht Argo Tali tunneb kaasa hukkunu lähedastele. Samas tuletab ta meelde, et liikluses peavad kõik üksteisega arvestama ja tegema kõik endast oleneva, et õnnetustest hoiduda. Tali selgitab: „ Helkur või valgusallikas aitab autojuhil jalakäijat paremini märgata ning helkuri kandmine on pimedal ajal jalgsi liikudes kõigile kohustuslik. Praegusel pimedal ajal tuleks kõigil veenduda, et üleriiete külge on kinnitatud helkur, mis peaks rippuma täiskasvanul umbes põlve kõrgusel.“

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Malle Pilt
9 aastat tagasi

Poja kaotus on korvamatu.Ta oli andekas ja õrnahingeline noormees. Minu sügav kaastunne Teile kogu minu perekonna poolt.
Malle Pilt lastega.Seda ei oleks tohtinud juhtuda.

mees
9 aastat tagasi

:(( sügav kaastunne perele 🙁

kerly kuusik
9 aastat tagasi

ma võin niipalju öelda et ma tundsin seda hukkunud vähe oma mehe kaudu aga ta oli hea südamlik inimene ega ei teinud teistele halba