Priinits tõrjus Novosjolovi liidrikohalt

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

sten priinits 2 arvo tarmulaSten Priinits. Foto: Arvo Tarmula

Aastaid kodust vehklemisedetabelit juhtinud kahekordne maailmameister Nikolai Novosjolov langes teiseks, tema ees on koha sisse võtnud hoopis Sten Priinits.

Mõistagi pole hooaja esimese MK-etapi järel põhjust suuri järeldusi teha – saati jäi Priinits Leganos pidama 64 sekka, Novosjolov murdis seevastu end 10. kohale. Ent siiski, fakt jääb faktiks: Priinitsal on koos 112 punkti, Novosjolovil 95, vahendas Postimees.

Eesti edetabelil pole meeste vehklemises erilist tähtsust kuni 2016. aasta kevadeni, mil tuleb otsustada, kes läheb olümpiakohta püüdma. Seda juhul, kui Eesti ei saa meeskonnaga Rio de Janeirosse – ja ilmselt ei saa – ning ükski vehkleja pole maailma edetabelis piisavalt kõrgel kohal, et vormistada otsepääs. Vastavalt reglemendile saab õiguse vehelda valikturniiril koduse reitingu parim.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments