Novosjolov astus Reformierakonda ja kandideerib riigikogusse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Nikolai Novosjolov. Foto: Urmas LauriNikolai Novosjolov. Foto: Urmas Lauri

Haapsalust pärit vehkleja, kahekordne maailmameister epeevehklemises Nikolai Novosjolov liitub Reformierakonnaga ja kandideerib riigikogu valimistel.

„Tunnen, et mul on missioon täita,“ teatas Novosjolov.

Novosjolov kirjutas enda tutvustuses, et on sündinud ja kasvanud Eestis, vene peres, lõpetanud vene gümnaasiumi ning Eestis elab ka tema pere.

„Mul on lapsed ja ma ei ole ükskõikne nende tuleviku suhtes, on väga oluline, mis keskkonnas nad elavad ja kasvavad. Oluline on ka see, et siis, kui nad suureks kasvavad, oleks Eesti endiselt iseseisev ja siin oleks hea elada,“ kirjutas Haapsalust pärit Novosjolov.

Novosjolov kinnitas, et  ta tunneb siiralt, et Reformierakonna inimeste energia, teadmiste, professionaalsuse ja pühendumusega oma rahva ja vabariigi suhtes on võimalik üles ehitada riik, kus meil on kõigil hea elada. „See veendumus inspireeris mind uueks väljakutseks ja ma tahan oma sõna sekka öelda. Tahan anda oma panuse,“ teatas vehkleja.

„Tahan oma eeskuju põhjal näidata eestivenelastele, et kui väga pingutada, on võimalik täita oma soovid ja realiseerida oma unistused. Olen seda teed käinud, oskan ja ka tahan oma kogemust teistega jagada. Tahan, et ei täna ega tulevikus ei oleks lõhestumist Eesti elanike vahel. Tahan olla noortele eeskujuks,“ kirjutas Nikolai Novosjolov.

„Mis puudutab viimase aja sündmusi, siis sõbrad, hoiame üksteist, hoiame üksteise ligi. Me ei tohi kasutada juhust ja jõudu omakasupüüdlikult, vaid peame pingutama rahva heaolu eest,“ lõpetas poliitikasse suunduv sportlane.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
12 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ohjah
9 aastat tagasi

ei ole võimalik! Kas nende enesehinnang on nii kõrge või on nad lihtsalt rumalad, arvates, et sobivad riigi jaoks tähtsaid otsuseid tegema? ju nad puudusid sellistest tundidest, kus räägiti , milliste omadustega inimesed sobivad sellist tööd tegema. oma õpitust küll ei mäleta, et seal oleks olnud vaja väga head füüsilist ettevalmistust:-)

kunn
9 aastat tagasi

Mõttetu rahaahne tühikargaja, pealegi sportlasena korraks kobana medali saanud ja nüüd ei saa vehklemisega mingeid kohti ja seepärast otsib sooja tasuvat kohta nagu riigikogu.
http://sport.postimees.ee/1297546/embrich-rahatulist-novosjoloviga-olin-naiivne-ja-sain-petta

neo
9 aastat tagasi

Kuhu ikka keskkooli tunnistusega minna kui mitte Reformi ja Toompeale…

Juhan
9 aastat tagasi

Kas olümpiavõitjast Erki Noolest ei piisa, aitab nendest sportlastest, diktoritest, dirigentidest, lauljatest, filmidiivadest ja …. jätan parem kirjutamata.
Kas teil on kõrgem juriidiline või majandusalane haridus, mis te sel riigikogus tegema kavatsete hakata, kas ainult kolmele nupule vajutama?
Tule taevas appi … !

Kätlin
9 aastat tagasi

Jälle üks ülejooksik. IRL-i mees on 2 korda edutult kandideerinud ja loodab nüüd kopsakamat saaki. Looda Sa!

eks ole
9 aastat tagasi

masendav valik tõnu.

lausa piinlik
9 aastat tagasi

🙁

tagatargemaks
9 aastat tagasi

Väga kahju sellist uudist lugeda.
Ei tea mis poliitik see Novosjolov on. Et Eestis riigikokku saada, peab siis kas laulma, sportima vöi muidu “köva” telemees olema. Neid nö. haridusega poliitikuid nagu polegi enam varsti.

211
9 aastat tagasi

Milline kaotus. Kahju, Nikolai, et nii mäda valiku tegid. Raha-raha-raha…

sisu pole olline palk on põhiline
9 aastat tagasi

See näitabki et erakonna enda padrunikast on tühi. Tegemist on kas väga kitsa nizzi mõtlejatega või nendega kes vajavad kindlat kätt ja allumissuhet. See kinnitab veelkord et ühiskonna võtmepositsioonidele leitakse erakonnale kulpi löövad inimesed. Tagajärjeks on allakäik, koolitulistamised ja küüditamine.

polegi
9 aastat tagasi

tabavamaid sõnu, lihtsalt ,täiendatud………..