Lääne Elu paberleht neljapäeval, 30. oktoobril

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Le 20141030Sukles: Süüdlasi ei ole mõtet otsida

Kuigi Haapsalu linnavolikogu esimees Jaanus Karilaid süüdistab linna haridusosakonna juhatajat Mari-Epp Tähte Nikolai kooli eelarveaugu varjamises, ei näe koolijuhid ja linnapea Tähel süüd.

Nikolai kooli eelarveaugu katmiseks tuli võtta raha õpetajate palgaraha reservist. Sellestki jäi aga puudu ning raha võeti ka teiste linna asutuste arvelt.

Loe homsest Lääne Elust, kellelt ja kui palju võeti Nikolai kooli eelarveaugu katmiseks raha ära.

 

Läänemaa naised koovad ukrainlastele sokke

Seltskond tublisid Läänemaa naisi toetab separatistide vastu sõdivat Ukrainat. Selleks koovad nad kuni 10. detsembrini igal teisipäeval Haapsalu pitsikeskuses sokke, mis saadetakse seejärel Ukrainasse.

Loe homsest Lääne Elust, kes toetusaktsiooni korraldab, kui palju on nad juba sokke kudunud ning mida ütlesid nad Ukraina kriisi kohta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
22 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jaana
9 aastat tagasi

Täht erru ja jutul lõpp!!! ja kui linnapea õigluse jalule seadmisega hakkama ei saa, siis astugu linnavalitsus tagasi. Kaua võib seda ülekohut taluda?? Urmas Sukles, mida sa mõteld omast arust?

ohjah
9 aastat tagasi

kui mina oleksin proua Täht, s iis mina kooksin juba ammu kodus rahumeelselt sokki. ma ei saa aru, miks vanemaealisel inimesel on vaja taluda sellist mõnitamist ja sopaga loopimist!?
ja, anna oma amet käest! tegelikult oledki juba vanem, stagna-aja inimene. las tulevad noored, innovatiivsed, särtsakad ja suurema jõudlusega. ma ei saa aru, see ei ole ju nii tore töö 🙂

äh
9 aastat tagasi
Reply to  ohjah

Aga kodus ei ole ju võimu ja sokid nii lihtsalt 1000 euri kuus tasku ei aita.

sorts
9 aastat tagasi

pisut haridusega kokku puutununa julgen täheldada,et LÜG on riigi haldusalas elik säälne direktriss võiks oma arvamust avaldada selles vaidluses

KE
9 aastat tagasi

Tehtud! Ja teeme veel! …… Kõlas mõnda aega tagasi Eesti Keskerakonna loosung ja jätkus – Kes siis veel! No tahaks näha, mil moel oskab Karilaid jätkuvalt talitada, olid need tühipaljad sõnad Suklese lagipähe või jätkuvad ka teod. Tahaks loota paremat….

Lugenu
9 aastat tagasi

Ega “samba-Jaak” asjatult lokku ei löönud, aru saamata, kuhu siis pedagoogide palgaks mõeldud vahendid kaovad. Ainult vaikiva haridusjuhiga on võimalik nende vahenditega sahkerdada. Suurema osa kuludest, omavalitsuse eelarves, moodustavadki hariduskulud.

mis
9 aastat tagasi

küll toimub?

äh
9 aastat tagasi
Reply to  mis

Ütlen siis viisakamalt või küsin parem. Kas see mida Täht siin linnas korda saadab peaks olema lubatud normaalses ja eluterves ühiskonnas? Siin ei tohiks küsimustki olla,kas inimene jätta või mitte.

Muidugi
9 aastat tagasi
Reply to  äh

pole see normaalne. See pole enam aastaid normaalne. Ega see nõukarelikt esimest päeva ei tööta seal. Mutt ähvardab nahaalselt inimesi, sahkerdab võõraste rahadega ja nüüd on Urmas Suklesel veel ülbust üle seda kõike maha vaikida.. Viskab üle, rsk!!!!

ja-jah
9 aastat tagasi

Kole küll! Kas see keskerakonna nupuke Karilaid on Nikolai koolis käinud?Kooli eelarve voolab läbi katkiste põrandate,nõrkade akende-uste, eelajaloolise mööbli kaudu minema.
Sinna pole vaja seda sutsu,mida näpuotsaga jagatakse, sinna oleks vaja märksa rohkem. Kui kooli nii kangesti kinni tahetakse panna, siis on ju ka teisi meetodeid, mitte ametnikke materdades. Oleks, et Täht ja koolidirektor Kaimani saartele puhkusele oleks sõitnud, aga võta näpust.
Ei armasta ma neid keskerakonna uute tuulte otsijaid

Vaata
9 aastat tagasi

Meest sõnast, härga sarvest, ütleb vanasõna. Lubas Karilaid linna haridusosakonnas korra majja luua ja pr Tähe, kui kurjajuure ka minema pühkida, aga paraku ei lähe see aktsioon ilmselt läbi. Seda oligi vast oodata, sest kes linnas võimu dikteerib – linnavalitsus. Volikogu on oma autoriteedi kaotanud ja LV dikteerib tema üle, mida soodustab volikogu esimees isiklikult. Kus on need uued tuuled, mida Karilaid aasta tagasi enne valimisi lubas?

vaatan
9 aastat tagasi
Reply to  Vaata

eks kaks juhtivad erakonda ise teavad,millega riskivad…kaob Täht kohalt, võidab kindlasti Karilaid aga võidab ka Sukles,et sellele vastu ei seisnud. Jääb Täht alles, kaotab poolehoidjaid Karilaid aga kaotab ka kindlasti Sukles (loe reformierakond), et Tähe enda kaitse alla võttis. Kõige rohkem Tähe allesjäämisega kaotab aga Haapsalu hariduselu.

112
9 aastat tagasi
Reply to  vaatan

täpselt nii ongi, suurimaks kannatajaks on haridus..

Jüri
9 aastat tagasi

Kes tegelikult Tähte kangutavad? Üks on Mati Seppi …..kontrollige?

Jürile
9 aastat tagasi
Reply to  Jüri

Huvitav tähelepanek. Kus kohas see Seppi kang on, millega ta kangutab?

no ja siis
9 aastat tagasi
Reply to  Jüri

Sellisel juhul minu lugupidamine, härra Seppi! Jüri,ürita aru saada, et probleem ei ole mitte sõnumi toojas vaid ikka selles,kelle kohta sõnumit tuuakse. Mis sa arvad,et kõik mis Tähe kohta öeldud on vale või. Täht peaks teatud asutuses ravil olema,mitte linna hariduselu juhtima.

Õige kah!
9 aastat tagasi
Reply to  Jüri

Neid peaks rohkemgi olema, kes julgevad oma arvamust avaldada, mitte üksnes Mati. Kui Mati selle ette võtaks, siis minu austus ja kummardus talle. Õige mees õigel kohal.

no aga
9 aastat tagasi

seda oligi arvata! nõustun eelpoolkirjutajatega, et ükski direktor/juhataja ei julgegi Tähte süüdistada. kurb, kui see nii jàlle jääb…