5

Sotsiaaldemokraatliku erakonna toetus langes rekordiliselt madalaks

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) toetus langes oktoobris 19 protsendile, viimati oli erakonna reiting nii madal 2012. aasta jaanuaris, selgus rahvusringhäälingu uudistetoimetuse tellitud TNS Emori üle-eestilisest küsitlusest, teatas BNS.

Kui homme toimuksid riigikogu valimised, annaks nii Reformierakonnale kui ka Keskerakonnale oma hääle 27 protsenti valijatest. Reformierakonna toetus jäi võrreldes septembriga samaks, Keskerakonna teotus kasvas ühe protsendipunkti võrra.

SDE toetus oli oktoobris 19 protsenti ja langes võrreldes eelmisega kuuga koguni nelja protsendipunkti võrra.

Toetus Isamaa ja Res Publica Liidule kahanes kahe protsendipunkti võrra 16 protsendile.

Koalitsioonierakondade kogutoetus oli septembris 46 protsenti, mis on madalaim näitaja alates uue valitsuse tööleasumisest märtsis.

TNS Emor küsitles ERR-i uudistetoimetuse tellimusel 25. septembris 15. oktoobrini 883 valimisealist kodanikku.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Madis
Madis

Langeb veel, selles pole kahtlust. Huvitav oleks kuulata NEEME SUURE seisukohti praamihanke küsimuses!

kindlasti
kindlasti

peaks tulevased praamid olema zooneutraalsed

Madis
Madis

sama kindlasti ei või neid osta Leedolt, küll aga türklastelt või kellelt iganes. Leedol on olemas kolm suurepärast praami, vaid ühte on juurde vaja. Tallinna Sadamal pole ette näidata midagi peale “läbirääkimised käivad”.

seeeest
seeeest

on juba teada , kuhu papp liigub

eks
eks

ta sinna langes kuhu nad üksteist armastavad ja õnnelikud on

wpDiscuz