0

Tuuleiili kinnistu detailplaneeringu lähteseisukohtade ja eskiislahenduse arutelu

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Noarootsi vallavalitsus algatas 8.5.2014. a korraldusega nr 78 Tuuleiili kinnistu (katastriüksus tunnusega 52001:001:0051; pindala 0,33 ha; kinnistusregistriosa number 1125432; sihtotstarve riigikaitsemaa) detailplaneeringu koostamise Riguldi/Rickuli külas.
Detailplaneeringu ülesanded: katastriüksuse sihtotstarbe muutmine elamumaaks; olemasolevate hoonete baasil elumaja ja nelja kõrvalhoone ehitusõiguse ja hoonestustingimuste määramine; kommunikatsioonilahenduste planeerimine; servituutide vajaduse ja keskkonnatingimuste määramine.
Detailplaneeringule keskkonnamõju strateegilise hindamise algatamise vajadus puudub.
Detailplaneering ei muuda valla üldplaneeringu põhilahendust.
Detailplaneeringu lähteseisukohtade ja eskiislahenduse avalik arutelu toimub 17. oktoobril kell 14 Noarootsi vallamajas Pürksi/Birkase külas.

Noarootsi Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz