0

Metsküla Ranna-Otto kinnistu detailplaneeringu kehtestamine

Avatar

Merilin

merilin.sellik@le.ee

Lihula vallavolikogu kehtestas 25.9.2014. a otsusega nr 28 Metsküla külas asuva Ranna-Otto kinnistu (katastritunnus 41101:001:0249) detailplaneeringu. 6,65 ha suurune Ranna-Otto kinnistu asub Matsalu rahvuspargi piirangu- ja sihtkaitsevööndis Tuudi-Saastna riigimaantee ääres. Planeeritaval alal asuvad mittekasutatav veiselaut ning taluasemed.
Planeeringu eesmärgiks on Ranna-Otto kinnistu jagamine, sealhulgas kahe elamumaa ja ühe maatulundusmaa sihtotstarbega maaüksuse moodustamine ning moodustatavate maaüksuste hoonestusala, ehitusõiguse, juurdepääsuteede, liiklus- ja parkimiskorralduse, servituutide, tehnovõrkude ja -rajatiste asukoha kindlaks määramine. Hoonestada kavatsetav maa-ala paikneb taluasemetel. Planeeringuga ei ole ette nähtud ehitust avamaastikule ning ei kavandata põllumajanduslike või muude tootmishoonete ehitamist. Olemasolev laut on kavas lammutada. Planeeringuga kavandatavad tegevused ei oma olulist keskkonnamõju.

Lihula Vallavalitsus

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz