0

Perekond Raadla Läänemaalt sai Eesti sportlikema perekonna tunnustuse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti Olümpiakomitee (EOK) tunnustas kaheksandat korda Eestimaa sportlikemaid perekondi, kelle valisid välja 12 maakonna spordiliidud. Läänemaalt tunnustati perekond Raadlat.

EOK presidendi Neinar Seli sõnul on tähtis tunnustada ja esile tõsta perekonda kui traditsioonide ja väärtuste loojat, kandjat ja hoidjat, teatas EOK BNS-ile. „Sport on midagi enamat kui füüsiline pingutus. Sport õpetab eesmärke seadma, nende nimel tööd tegema ning väärikalt võitma ja kaotama. Sport annab inimesele toimetulekuks vajalikud oskused ja väärtushinnangud. Jagades neid väärtusi lapsevanema, treeneri, spordiürituste korraldaja või entusiastliku harrastajana, aitavad need perekonnad kaasa tervema ja tugevama ühiskonna loomisele,“ ütles Seli.

Eesti sportlikema pere tunnustuse pälvisid Harjumaalt perekond Taal, Ida-Virumaalt perekonnad Kurs ja Orel, Järvamaalt perekond Jürgen, Jõgevamaalt perekond Võsaste, Läänemaalt perekond Raadla, Lääne-Virumaalt perekond Rooba, Põlvamaalt perekond Matto, Raplamaalt perekond Panker, Saaremaalt perekond Räim, Tartumaalt perekond Nöps, Valgamaalt perekond Kaart ja Võrumaalt perekond Prants.

Koostöös 12 maakonna spordiliiduga valitud Eesti sportlikemad pered said koos tunnustusega EOK-lt preemiaks reisi eeloleval nädalavahetusel toimuvale Tallinn International Horse Showle koos ööbimisega hotellis L’Ermitage.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz