0

Eesti Energia nõukogu valis ettevõtte juhiks Hando Sutteri

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eesti Energia nõukogu valis täna õhtupoolikul toimunud koosolekul ettevõtte juhatuse esimeheks Nord Pool Spoti Balti ja Venemaa piirkonna senise juhi Hando Sutteri. Sutter alustab tööd uues ametis 1. detsembrist, vahendas Postimees.

Hando Sutter on varem töötanud AS ESS Groupis (hilisem G4S), Tolaram Investmentsis, Olympic Entertainment Groupis ja US Investis. Viimased rohkem kui neli aastat on ta töötanud Põhjamaade suurima elektribörsi Nord Pool Spoti Balti riikide ja Venemaa regiooni juhina. Sutter on õppinud Tallinna Tehnikaülikoolis mehaanikainseneriks ning läbinud ärimagistri kursuse EBSis.

Eesti Energia nõukogu esimehe Erkki Raasukese sõnul on Eesti Energia teinud Sandor Liive juhtimisel läbi suure ja olulise arengu. Liive jätkab ettevõtte juhtimist novembri lõpuni.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz