Lääne Elu paberleht neljapäeval, 2. oktoobril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Le 20141002* Taas on kaalumisel suvine Karja tänava sulgemine

* Taebla lasteaia põlengu põhjus võib olla süütamine

* Riigikogu liige Tõnis Palts lubab haapsallastele, et neil on plaan!

* Hapsal Dietrichi kohvik on üks 44 Eesti kohvikust, mis pakub oktoobris söögiks veiseliha

* Jaama ristmiku ehitus algab 13. oktoobril

* Otse Jordaaniast: Lääne Elu peatoimetaja Andrus Karnau käis koos Eesti Energia juhtidega Jordaanias elektrimüügilepingut sõlmimas

* Pilleriin Täht jätkab oma Haapsallu kolimise lugu

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
nõustun
9 aastat tagasi

5+

kodanik
9 aastat tagasi

Lugegem huviga artiklit “Maaomaniku ja jahiseltsi suhted paneb paika kahepoolne leping”. Mis teeb artikli eriliseks “pärliks” on Tõnis Ulmi lause “Uluk on peremehetu vara, kes liigub ringi ega hooli maaomandist.” Selline lause jahmatab oma küünilisuse, julmuse ja totaalse mittemõistmisega, mis on loodus, mis on inimene ja mis nendevaheline suhe. Uluk on selle mehe arusaama kohaselt elutu asi, mis- jube lugu- isegi liigub ringi ja tahab kuritahtlikult toituda. Ei imesta, et selliste meeste osavõtul on nüüd siis vastu võetud otsus et sel aastal on vaja maha lasta 468 põtra ja 1300 siga. Ja seda ainuüksi Läänemaal. Rivistagem, kallid lugejad, selle laibarivi… Loe rohkem »

huvitatu
9 aastat tagasi

Pilleriin ,kuhu lasteaed mammi su lastele koha tegi?