0

Uuemõisa Kodu avab homme uksed

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Uuemõisa Kodu elanikud tähistavad tänavu oma teist sünnipäeva, mille raames on kõik huvilised homme oodatud lahtiste uste päevale.

Uksed on huvilistele avatud homme, 1. oktoobril kell 14-17.

Lisaks sellele, et on võimalik tutvuda ruumidega, külastada Uuemõisa Kodu elanikke ja tutvuda nende igapäevaeluga, on erinevates majades üles seatud fotoesitlus, meie käimistest ja tegemistest, näitus elanike tehtud joonistustest ning käsitööst ja töötuba, kus on võimalik õppida, kuidas valmistatakse ajalehest kinkekotte.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz