Lääne-Hiiu-Harju mitmevõistluse sõpruskohtumisel osales üle saja lapse

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 4

Traditsioonilisel mitmevõistlusel Haapsalus võisteldi neljas vanuseklassis – võistlusaladeks olid 60m jooks, kaugushüpe, kõrgushüpe ja pallivise.

2004.-2005. aastal sündinud tüdrukute mitmevõistluses võitsid kulla meie Emma Kathrina Hein ning hõbeda Eva-Lotta Saar 16 mitmevõistleja arvestuses.

Poistest sai kõrgeima, neljanda koha Rasmus Ruuge.

2002.-2003. aastal sõndinud tüdrukutest oli tublim Eliis-Maria Koit, võites hõbemedali 22 mitmevõistleja seas (kõrgushüpe 1.40). Hanna-Liisa Salf oli neljas ja Kristina Saumets viies.

Poistest võitis hõbemedali Erko Puskar (kõrgushüpe 1.35) ning pronksi Eric Hein.

2000.-2001. aastal sündinud tüdrukutest oli kindel võitja Anna-Maria Vjazemski (kõrgushüppes 1.60), Reneli Saumets oli kuues.

Sama vanuseklassi poiste kindel võija oli Kevin Sakson (kõrgushüpe 1.70, kaugushüpe 5.50), Marko Kütt oli kolmas (kõrgus 1.50).

2006.-2007. aastal sündinud võistlesid 60m jooksus ja kaugushüppes. Kuldmedal tuli jälle Läänemaale Keldi-Ketlin Mõttusele, pronksi võitis Emily-Saskia Pets.

Poisid tõid koju kõik medaled, kuld Steven Saarnale, hõbe Romella Lasnile ja pronks Markus Lillesele.

Kaja Ladva

Fotod: Kaja Ladva

Mitmevõistlus (1) Mitmevõistlus (2) Mitmevõistlus (3) Mitmevõistlus (4)

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments