0

Koluvere Kodus oli avatud uste päev

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Eelmisel neljapäeval oli Koluvere Kodus avatud uste päev.

„Tänavu avasime uksed juba juba kolmandat aastat järjest,“ ütles Koluvere Kodu juht Tiia Topper. „Oodatud olid kodu elanike eestkostjad, omaksed ja tuttavad. Esimest korda kutsusime meie eluoluga tutvuma ka kohaliku kogukonna liikmed.“

Rahvast tuli kokku palju. Külalistele esinesid hoolealused toreda ja südamliku kontserdiga. Ülevaate Koluvere Kodu elust-olust andis Tiia Topper. Külalistel oli võimalus tutvuda hoolealuste elamistingimustega ja vaba aja veetmise võimalustega. Väljas oli näitus hoolealuste käsitöödest, mida ka hulgaliselt osteti.

„Tõdeti, et hoolealused elavad heades tingimustes ja neil on palju võimalusi tegevusteks ja vaba aja veetmiseks,“ lausus Topper. „Loodame, et see info läheb edasi paljudele meie kogukonna inimestele, kelle suhtumine kodu elanikesse ei ole seni olnud eriti sõbralik.“

„Loodame järgmisel aastal veel rohkearvulisemat osavõttu ja just meie kogukonna liikmete poolt,“ ütles Tiia Topper.

Fotod: Tiia Topper

Koluvere kodu (1) Koluvere kodu (2) Koluvere kodu (3) Koluvere kodu (4) Koluvere kodu (6)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz