0

Kanepi jõudis US Openil neljandasse ringi

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

kanepi

Eesti esitennisist Kaia Kanepi (WTA 50.) alistas US Openi kolmandas ringis 7:5, 6:0; hispaanlanna Carla Suarez Navarro (WTA 16.).

Oma kodulehel ütleb Kanepi mängu isloomustuseks, et alguses ei saanud hästi minema. "Olin kuidagi ärevil, esimene ja teine ring seda ei olnud. Samas tundsin, et pallitunnetus oli mul hea. Proovisin lihtsalt mängus sees olla ja julgelt lüüa. Otsisin oma servi rütmi kuna teadsin, et see toob mulle edu. Taga olles ei sattunud ma paanikasse, mõtlesin, et kui ka kaotan esimese seti, siis võimalusi mul on ikkagi. Mingi hetk esimeses setis sain ennast käima ja pärast seda oli väga hea ja kindel tunne mängida"

Järgmises ringis kohtub Kaia Kanepi ameeriklanna Serena Williamsiga (WTA1). Mäng peetakse esmaspäeval.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz