Eesti Ekspress: Ratastoolis Annika, kes ei andnud oma last ära

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Tänane Eesti Ekspress portreteerib 25aastasest haapsallannast Annikast, kes vaatamata liikumispuudele kasvatab koos pimeda elukaaslase Ivoga 1,5 aastast poega Siimu.

„Taastusravi poolest tuntud Haapsalu on ratastoolis inimesed tavapärased, kuid seekord sunnib see vaatepilt autojuhte erilisele valvsusele — naine ratastoolis lükkab enda ees lapsevankrit.” kirjutab Eesti Ekspress.

4aastaselt Haapsalu väikelastekodusse sattunud Annika ei suutnud pärast lastekodu põlengut seal enam edasi elada ja üüris pangakontole kogunenud pensioniraha eest salaja korteri ja peagi tutvus ka oma elukaaslase Ivoga.

Annika tunnistas ajalehele, et nii last kandes kui ka ilmale tuues pole temasse suhtutud kui täisväärtuslikku emasse ning tänavalgi liikudes on tulnud taluda uudishimulikke ja mõistmatuid pilke. Kuid nüüd 1,5 aastaga on Annika kasvatanud sisemist uhukst ja enesekindlust ning teiste inimeste pilgud ei huvita teda enam. Siimust on aga kasvanud tubli väikemees.  

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments