Sotsiaalkaitseminister tunnustab kahte Läänemaa eakat

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt tunnustab 22. augustil toimuval tänuvastuvõtul aktiivseid eakaid inimesi, kes on oma füüsilise aktiivsusega olnud teistele eeskujuks ja on enda saavutuste või vabatahtliku tegevusega innustanud teisi eakaid rohkem liikuma.

Läänlastest on vastuvõtule kutsutud Laine Langel ja Viive Palmiste.

Ridala vallas Paralepa alevikus elav Laine Langel on olnud aastaid aktiivne tervisespordi harrastaja. Osaleb Haapsalu sotsiaalmaja võimlemisrühmas aastast 1995. Olles võimlemisrühmas asutamisest peale, aitab korraldada rühma tööd ja asendab vajadusel treenerit. Lainet iseloomustatakse kui abivalmit, kohusetundlikku ja täpset inimest. Aktiivse eluhoiakuga on ta eeskujuks ka noorematele.

Haapsalus elav Viive Palmiste on endine õpetaja, Haapsalu pensionäride ühenduse juhatuse liige ning Läänemaa aiandusseltsi ja Läänemaa käsitööseltsi liige. Harrastab ja propageerib tervislikku eluviisi (kepikõnd, võimlemine, rahvatants). Oma positiivse ja kaasahaarava ellusuhtumisega innustab ka teisi eakaaslasi pöörama tähelepanu aktiivsele liikumisele.

Iga maakond esitas tunnustamiseks kaks sportlikku ja aktiivset inimest. Kokku on tänuvastuvõtule kutsutud 31 inimest.

Tänuvastuvõtt toimub 22. augustil kell 13–15 vanurite eneseabi- ja nõustamisühingu Poska keskuses (Jaan Poska 15, Tallinn).

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
9 aastat tagasi

Varsti võiks tunnustama hakata neid,kes läänemaal ellu suudavad jääda.

huvitav amet
9 aastat tagasi

sotsiaalkaitserahandusteaduspõllumajandusjustiitskaitsekeskkonna jne minister