1

Rahvaralli karikavõistluste II etapp sõidetakse Läänemaal

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Läänemaa  rahvaralli 2014Nädala lõpus toimub Läänemaal taas rahvaralli, nimelt korraldab MTÜ Kiired ja Õlised Selts laupäeval 16. augustil Lääne-Nigula valla teedel autospordivõistluse Läänemaa rahvaralli 2014.

Võistluskeskus asub Piirsalu külas, kust esimene võistlusauto stardib kell 11.00. Ralli võistlustrassi üldpikkus on 152,2 km ja sellest kiiruskatseid 28,4 km. Kaheteistkümnes ehk viimane kiiruskatse lõppeb kella kaheksa paiku õhtul. Autasustamine on kell 21:00 Piirsalu Põllumajanduse OÜ kontori saalis.

Stardis on 64 eelregistreerinud ralliekipaaži, kohal on kogu Eesti paremik. Läänemaalt on võistlusjoonel lausa 11 võistkonda.

2WD-S klassis lähevad peafavoriitidena rajale Marko Kukuškin / Monika Mäeste, lisaks neile on stardis veel Lauri Rodi / Raimo Lillemets ja esmakordselt elukaaslased Marko Siilmann / Hedi Polberg. Kõik kolm sõidavad autodega BMW.
2WD-V klassis on üle aasta taas rajal Rutmar Raidma / Jaan Lehepuu VW Golfiga ja Rico Rodi / Ilmar Pukk autoga BMW.
4WD klassis esindavad Läänemaad Kaido Saul / Edy Murumägi Subaruga.

Soviet Union (SU) klassis lähevad kõrget kohta püüdma 5 võistkonda: Rauno Uustalu / Martin Tamm, Sander Ilves / Tõnis Avila, Jonar Ilves / Stern Ilves, Egert Jakobi / Bruno Jakobi ja Martin Jaanus / Enno Tops.

Võistlus on Eesti Autospordi Liidu Rahvaralli karikavõistluste, Moskvich Liiga rallikarika ja Soviet Union klassi karikavõistluste II etapp.

Publikukava koos parimate vaatamiskohtadega ilmub 16.augustil ajalehes „Lääne Elu“. Võistluskeskuses Piirsalus on toitlustus ja kohapeal on ka kommentaator. Kogu ralli on pealtvaatajatele tasuta.

Delvis Tõkke

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Anonüümne
Anonüümne

Käesoleva 2014 aasta EAL-i Karikavôistlused vőib ringi nimetada Läänemaa lahtisteks meistrivôistlusteks,kuna vôistlused toimuvad Läänemaal ja mujal on ära jäänud küll ilma ja muu pärast ning järgmine ja ka ühtlasi viimane 3 etapp toimub 20 septembril,vôistluskeskusega Kiltsi lennuväljal.

wpDiscuz