Valget Daami etendusel käis üle 5000 inimese

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Valge Daam 2014 (29) arvo tarmulaValge Daami saladus. Foto: Arvo Tramula

Haapsalu kultuurisuve üks tippsündmusi, Valge Daami aeg oli tänavu kaunis rahvarohke. Valge Daami etendusel käis korraldajate sõnul üle 5000 inimese.

Valge Daami lavastuse libreto autori Anneli Akna sõnul käis kolmel päeval etendunud „Valge Daami saladust” vaatamas kokku veidi üle 5000 inimese, neist umbes 2200 laupäeval. Etendus möödus Akna sõnul hästi ja ilma suuremate viperusteta.

Haapsalu kultuurikeskuse direktori Gülnar Murumäe sõnul käis tänavu Valge Daami aja üritustel vähemalt sama palju inimesi kui mullu, aga ilmselt rohkem. Täpset arvestust kultuurikeskus ei pidanud.

Murumäe sõnul on see aeg inimestele tähtis. „Just see romantiline legend, mida ka etendatakse, ja lootus, et Daami võib aknal näha,” ütles ta.

Murumägi tõi esile, et tänavu oli traditsiooniline käsitöölaat suuremal alal kui varem. Kui eelmistel aastatel algas Valge Daami ala Karja ja Kalda tänava ristmikust, siis tänavu Karja tänava algusest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments