0

Politsei: Valgeväljal rullus auto üle katuse

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Politseilogo10. augustil kella 12 ajal toimus liiklusõnnetus Läänemaal Ridala vallas Haapsalu-Laiküla maantee 4. kilomeetril, kus Laiküla suunas liikunud sõiduauto Ford Focus, mida juhtis 34-aastane Age, kaldus vasakkurvis teelt välja, rullus üle katuse ning jäi maanteekraavi põhja katuse peale seisma, teatas politsei- ja piirivalveameti korrapidaja.

Liiklusõnnetuse tagajärjel said vigastusi sõiduki juht ning sõidukis viibinud 7-aastane ja 10-kuune laps, kes toimetati Läänemaa Haiglasse, kus peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile. Kolmas sõidukis viibinud laps vigastada ei saanud. Turvavarustust kasutati nõuetekohaselt.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz