Minister Urve Palo on visiidil Läänemaal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna, 11. augustil külastab minister ASi Cipax Eesti ning kohtub Lääne maavanema Innar Mäesalu ja Haapsalu linnapea Urmas Suklesega, Läänemaa Arenduskeskuse juhataja Andres Huulega ja Läänemaa Omavalitsuste Liidu esindajatega. Palo tutvub ka Kiltsi tööstusalade arendamise projekti ja lennuväljaga ning osaleb vestlusringis kohalike turismiettevõtjatega.

Homme, 12. augustil keskendub visiit Lõuna-Läänemaale. Minister külastab Virtsu sadamat ja ASi Uninaks, tutvub kohalikul biokütusel töötava Lihula katlamajaga, kohtub AS Saarte Liinide, AS Nordkalk, AS K-Met juhtidega, Hanila ja Lihula vallavanematega. Visiidi lõpetuseks annab minister intervjuud ajalehele Lääne Elu ja portaalile Läänlane.

Ministrit saadavad visiidil transpordi asekantsler Eero Pärgmäe, teede- ja raudteeosakonna juhataja Ain Tatter, siseturuosakonna juhataja Tea Danilov ja EASi Turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hmm
9 aastat tagasi

kas PKC-s ei käida nagu lubas hr. Suur?

T!
9 aastat tagasi

Võtke Ain Totter pihtide vahele raudtee teemal kindlasti. See on ta “lemmik”.

läänemaa
9 aastat tagasi

restoranidel jälle veidi tööd

Heinar
9 aastat tagasi

Küll on ikka tegus naine!!! Täna panen kardulast, homme korjan marju ja ülehomme müün turul piima!
Tegusust võiks juba võrrelda Vladimir Vladirimovits Putini päevakavaga, kes ühel hommikul avab olümpiamängud, siis alustab juba sõjatandri juhtimist, seejärel lendab pardiga, peale lõunal suksutab tiigrit jne.
5+