2

Einar Pärnpuu nimetati keskkonnaministeeriumi jahindusnõukogu liikmeks

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kullamaa volikogu esimees Einar Pärnpuu.Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus moodustas erinevate huvigruppide esindajatest koosneva Keskkonnaministeeriumi jahindusnõukogu. Läänemaalt kuulub sinna Kullamaa volikogu esimees Einar Pärnpuu.

“Nõukogu ülesanne on anda nõu kõiges, mis puudutab jahindusega seotud strateegilisi küsimusi ning õigusaktide väljatöötamist ja rakendamist. Sinna kuuluvad nii jahimeeste, metsaomanike, põllumeeste kui ka looduskaitsjate esindajad, nii saavad kõik olulised huvid ja argumendid ühes kohas lauale pandud,” ütles keskkonnaminister.

Nõukogusse kuuluvad Juhan Särgava Eesti Põllumeeste Keskliidust, Einar Pärnpuu Eesti Erametsaliidust, Margus Puust Eesti Jahimeeste Seltsist, Karel Rüütli Riigikogu jahimeeste toetusrühmast ning Tiit Maran Eesti Keskkonnaühenduste Kojast. Jahindusnõukogu juhib Keskkonnaministeeriumi asekantsler Marku Lamp.

Einar Pärnpuu on ka Lääne maakonna jahindusnõukogu liige.

Esimest korda koguneb uus nõukogu sügisel ja arutab muu hulgas eelmisel suvel toimunud jahindusreformi tulemusi.

“Juba täna võib öelda, et uus euroopalik jahiseadus on päris sujuvalt rakendunud. Aasta tagasi oli küll neid, kes ennustasid, et Eesti jahimehed ja metsaomanikud ei ole võimelised omavahel kokkuleppeid sõlmima ning mõistlikul viisil jahti korraldama. Need hirmud osutusid asjatuks,” ütles Keit Pentus-Rosimannus.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
maamees
maamees

Jälle üks paranoia all kannatav kommenteerija kardab ref.erakonda. Einar on oma peaga mõtlev, mitte ei allu sellele mis ei ole vastuvõetav.

p.
p.

Eks otsitakse uusi liikmeid reformierakonda. Loodan, et einar ei lahe liimile

wpDiscuz