6

Mihkelson: Seagal on Putini “kasulik idioot”

Andrus Karnau

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson (IRL) kirjutas oma Facebooki lehel, et Steven Seagal on Vene presidendi Vladimir Putini "kasulik idioot".

"Ma olen Tõnis Mägi seisukohaga täiesti päri. Putini "kasulik idioot" Seagal on nüüd küll see kõige mõttetum staar, keda praegu Eestisse kutsuda. Ma pole sugugi nõus Augustibluusi korraldajate mõttega, et nemad poliitikaga ei taha asja siduda. Jah, nemad ei taha, aga Seagali isik seda teeb küll. Võiks Depardieu ka kutsuda, siis oleks täismäng. Sirget selga ikka!" kirjutas Mihkelson.

Seagal on tänavuse Augustibluusi peaesineja. Seagal on öelnud, et Putin on suur riigijuht. Samuti on filmitäht ja bluusikitarrist Seagal öelnud, et Putini soov kaitsta venekeelset elanikkonda ja Sevastoopoli mereväebaasi on väga mõistlik.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
hm
hm

kasulik idioot ?…….või sedasi väljendavad end haritud inimesed……

maire.
maire.

Mihkelson ja Paet: palju ämma kappidesse “puru” tuli Setumaa ja mere müümise eest ?Ühe parima näitleja kohta “möla” ajamine on ikka äärmiselt lapsik.Et IRL tahab esineda , pole ime, valimised tulemas. Mis aga Mägisse puutub, siis see on mõistmatu?Kas valmistub poliitikasse minema nagu Samost ???Häbi !

Kodanik
Kodanik

aa, see on see IRL, kes setumaa venelastele kinkis:) selge.

Kallis Mari
Kallis Mari

Mihkelson ütles et Putin süüdi ka selles et Nato -s pole üksmeelt vaatamatta sellele et Venemaa ei kuulu Nato-sse.Tundub et Mihkelson laulab seda mida vaja.

kle mihail
kle mihail

mitu seeklit narvataguse ja petserimaa mahamüümise eest said

Robert
Robert

Toetan täielikult Seagali arutlust. Mägi, Paet ja Mihkelson lõpetagu see venevastane lähenemine.Könnid olete Seagali kõrval.

wpDiscuz