Aurupaadile otsitakse kaptenit

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Aurupaat

Aurupaadile otsitakse kaptenit. Foto: Olle Sunkvist

SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid otsib ajaloolisele aurupaadile laevajuhti.

Laevajuhi ülesanded on: – aurupaadi ettevalmistamine lõbusõitudeks Haapsalu Ees- ja Tagalahel (sh. marsruutide ettevalmistamine) – aurupaadi käitlemise eest vastutamine (paadi juhtimine, sõitjate peale- ja mahatulek, ohutuse tagamine, piletimüük) – aurupaadi hoolduse ja remondi eest vastutamine Laevajuhilt ootame väga head suhtlemisoskust, suhtlemistasemel võõrkeelt(inglise keel) ja huvi ajalooliste veesõidukite vastu.

Planeeritav tööperiood on juuni-september; suvehooaja eel ja järel sõidud tellimusel.

Pakume huvitavat ja atraktiivset töökeskkonda ning tööle vastavat tasu. Kandidaatidel palume esitada CV, koopia kehtivast väikelaevajuhi tunnistusest ja sooviavaldus. Avalduste esitamise tähtaeg on 16.07.2014.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kont
9 aastat tagasi

Suku

vat
9 aastat tagasi

aga palk?

Päärn
9 aastat tagasi

Meil ju kapten olemas – Sukles. Arsti praksisega on temal nii nagu on ja Fra Mare juhtimise kõrvalt peaks tal aega üle jääma. Ei pea ta pidevalt Peterburgis oma firmale kliente otsimas käima, võiks ju neid ka siin sõidutada.