Lääne Elu paberleht laupäeval, 5. juulil

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Le20140704* Läänemaa saaks 20 000 euro eest omale lennuvälja. Ridala vald soovib arendada Kiltsi lennuvälja väikelennukite eralennuväljaks.

* Jaak Alliku arvamuslugu Eesti koolivõrgu tulevikust. Allik ei nõustu Praxise analüüsiga, mis soovitab arvukalt koole sulgeda.

* Läänlaste palgad jõudsid hiidlastele järele. Läänemaa keskmine brutopalk tõusis statistikaameti teatel mullu seitse protsenti ehk 809 euroni.

* Postimaja hoovile rajatakse kaubanduskeskus.

* Et aidata neid, kes suvise puhkuse ajal otsivad ka väheke vaimutoitu, koostas Lääne Elu ülevaate Läänemaal ja selle ümbruses asuvatest suveteatrietendustest.

* Pikk lugu Haapsalu kordoni uuest teenistuskoerast Venttist. Ventti on Soomes, Haapavesis sündinud belgia lambakoer ja ühtlasi Haapsalu kordoni noorim asukas. Eestisse jõudis ta läinud nädalal koos venna Velppiga, kes hakkab tööle Pärnus.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Tsjort+poberii!
9 aastat tagasi

Aga on, mille poole püüwlda! Vabadus ennast juhtida – see on maru!

eks
9 aastat tagasi

see kõik , raudtee lammutamine ja mahaäritsemine,lennuvälja lagunemine,korralikke sadamate puudumine, näitab ju väga hästi,millises eduriigis me elame…

Tigu
9 aastat tagasi

Minagi jõuan alati pärale…

Mutionu
9 aastat tagasi

Mul ei lähe poolt päevagi,kui juba teisest otsast väljas olen!

Ahto
9 aastat tagasi
Reply to  Mutionu

Tegelikult on mutionu liikumiskiirus maa all 20 cm tunnis 🙂

!
9 aastat tagasi

Kõik meil saab olema:lennuväli,raudtee,sadamad.Kui teeks tunneli Virtsu-kandist Muhusse maa alt?