Haapsalus algasid Põhja-Euroopa noorte lauatennisemeistrivõistlused

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 8

Täna algasid Wiedemanni spordihoones kolm päeva kestvad Põhja-Euroopa noorte lauatennisemeistrivõistlused. 

Eesti Lauatenniseliit on Põhja-Euroopa noorte meistrivõistluste korraldajaks juba neljandat korda. "Kokku võistleb siin 64 noort," ütles korraldaja ning lauatennisetreener Heikki Sool. Osalejaid on Eestist, Lätist, Leedust, Norrast ja Soomest.

40 aastat lauatennisekohtuniku ametit pidanud Arvi Vainula sõnul loobusid võistlusest viimasel hetkel taanlased, kes ütlesid, et neil puudub oma 4 võistkonna Eestisse saatmiseks vajaminev raha. Rootslased otsustasid osalemisest loobuda eelkõige suure tasemevahe tõttu. "Rootslased on tasemelt sarnased Kesk-Euroopa lauatennise tippriikidega," ütles Vainula.

Vainula kiitis Haapsalu lauatennist. "Haapsalu on muutunud  väga heaks lauatennisekeskuseks. Teil on on siin korralik varustus," ütles Vainula.

Võistluste ühe tugevaima Eesti lauatennisistina tõid nii Sool kui Vainula esile LTK Narovat esindava Artjom Hiisku. Haapsalu lauatenniseklubi noor täht Aleksandr Lušin nendel võistlustel ei osale. "Aleksandr on Saksamaal  kuuajalises treeninglaagris Euroopa noorte meistrivõistlusteks valmistumas," ütles Sool.

Võistlused kestavad 29. juunini. Võistkondlikud võitjad selguvad laupäeval, kui kell 11.15 algavad kohamängud. Individuaalsed mängud algavad laupäeval kell 15.15 ja võitjad selguvad pühapäeval. Autasustamine toimub pühapäeval kell 14.

Fotod: Arvo Tarmula.

IMG_6373 IMG_6379 IMG_6380 IMG_6385 IMG_6408 IMG_6412 IMG_6417 IMG_6427

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments