0

Kaia Kanepi kaotas Wimbledoni turniiri teises ringis Švedovale

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

kanepi shvedovaÄsja lõppenud mängus kaotas Kaia Kanepi Kasahstani tennisistile Jaroslava Švedovale (WTA 65.) kolmes setis 3:6, 7:6 ja 2:6.

“Vastane servis täna hästi ja mängis õnnestunult ning agressiivselt. Esimeses setis oli mul ka palju murdepalle, mida ei õnnestunud kätte saada. Mina ise täna nii hästi ei servinud kui esimeses ringis. Kui murul serv ei toimi, siis on väga raske sellise mängustiiliga mängida nagu minul on. Arvan, et serv saigi selles mängus otsustavaks,” kommenteeris Kaia Kanepi mängu oma Facebooki-lehel.

Kaia Kanepi (WTA 41.) võitis Wimbledoni tenniseturniiri esimeses ringis Jelena Jankovici (WTA 8.) 6-3 6-2.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz