Puises põlenud maja pererahvas otsib koertele uut peremeest

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

"Minu peret tabas valus löök – maha põles meie maamaja…, kirjutab Alexandra Daniela Õunap oma Facebooki-lehel.

"Kõik läks, vaid mõni sein jäi püsti," kirjeldab Õunap eilset põlengut. "Selle tõttu vajavad KIIRESTI uut kodu kaks koera. Neist üks on berni-alpi karjakoera mix Saba ja teine must sellest väiksem Loora. Mõlemad on äärmiselt armsad ja sõbralikud, suvel elanud õues, talvel toas. Armastavad lapsi…"

"Kuigi süda tilgub verd, on keerulise olukorra tõttu on sellega tõesti kiire," palub  Alexandra Daniela Õunap teavet koerte kohta jagada.

Kuigi Saba kuut tuleroaks ei langenud, otsib koduta jäänud pererahvas koerale uut peremeest. Fotod: Urmas Lauri

Saba Tulekahju Puises 199 Tulekahju Puises 255

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
9 aastat tagasi

Kuidas oleks võimalik perega ühendust saada et aidata ? Või on koertele juba uued kodud leitud?

Säga
9 aastat tagasi

Need on Tallinnast pärit inimesed. Huvitav see, et koer ju majas ei ela ja praegu suvi väljas. Ilmselt peremehed ei saa maja põlengu tõttu kohal elada ja seepärast tuleb koerad kuhugi mujale anda. Muidu oleks pidanud rookatuse korstna ümbruses spetsiaalse õliga üle töötlema, siis poleks põlema läinud.

?
9 aastat tagasi

Maakodu põles. Kusagil ju päriskodu. Saaksin aru, kui otsitaks ajutist kodu. Praegu ei saa aru.

Nojah
9 aastat tagasi

Milles loomad süüdi on? Kas peres on ka lapsed, kes ehk tuleks ära anda? Imelik suhtumine. Loomadest kahju. Kuidas ei saa teisi siis edasi pidada? Mõne aja pärast, kui ollakse järjel siis võtetakse perele uued ”lemmikud”? Saaks veel aru, et otsitaks ajutist abi/kodu, aga kohe loobuda. Julm.