0

Lääne Elu paberleht neljapäeval, 19. juunil

Avatar

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Le 20140619* Läänemaa haigla saab üheks osaks superhaiglas, mis ulatub Rakverest Kärdla ja Kuressaareni ning mille südameks on PERH Tallinnas Mustamäel. PERH eesmärgiks on veel sel aastal luua kontsern, kuhu kuuluvad PERH ning Lääne-, Hiiu-, Saare-, Rapla, Järva- ja Lääne-Virumaa haiglad.

* Läänemaalt pärit Kalev Kallemets (Reformierakond) asus eilsest riigikogu liikmeks, asendades Euroopa Parlamenti valitud Kaja Kallast.

* Tõnis Paltsi (IRL) arvamuslugu kooseluseadusest.

* 1.juulist tuleb ettevõtjail kõik töötajad enne nende ametisse asumist registreerida vastavas maksu- ja tolliameti registris. Registris tuleb registreerida kõigi füüsiliste isikute tööleasumine, kel tekib Eestis maksukohustus. 

* Teisipäeval õnnestus Puises rookatusega maja lõplikust mahapõlemisest päästa, sest kustutusvett polnud tuletõrjujail vaja kaugelt vedama hakata.

* Pikk intervjuu regionaalhaigla juhi Tõnis Allikuga, kes lubab läänlastele paremat arstiabi.

* Vaata, kus toimuvad Läänemaa jaanituled.

* Jätkub Aivo Paljasmaa jalgpallikommentaaride sari.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz