Lossihoovis maandunud kopter võttis peale kaitseväe juhataja

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kaitseväe juhataja Riho Terras mullusel Võidupüha paraadil Haapsalus. Foto: Urmas Lauri

Täna keskpäeval käis kaitsejõudude kopter Haapsalus järel Tallinna kiirustaval kaitseväe juhatajal Riho Terrasel.

Kopter maandus kaitseväe juhataja pealevõtmiseks Haapsalus lossipargi õuel.

Piiskopilinnuse haldusjuhi Marika Pebergi sõnul oli linnuse õuel pool platsi pinkidest vaba ja kopter mahtus sinna kenasti maanduma.

Kaitseliidu Lääne maleva pealik Arnold Juhans, kes käis Terrast ära saatmas, ütles, et kaitseliitlased käisid igaks juhuks vaatamas, et keegi kopterile jalgu ei jääks, kuid et lossipargis rahvast ei olnud, polnud vaja ka kedagi eest ära ajada.

Terrase Haapsalus käigu põhjus pole teada, kuid selle arvatav põhjus võis olla Haapsalu raudteejaamas toimuv psühholoogilise kaitse seminar.

Kaitsejõudude kopterid on varemgi Haapsalu lossipargis maandunud, näiteks eelmisel aastal kui Haapsalus tähistati Maapäeva

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
5 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ätt.
9 aastat tagasi

Alles see oli kui keegi pidi Ruhnus katkise jalaluuga ootama kuu aega,et arstile saada.Nüüd kopterid tilu-lilutavad asja eest teist taga nagu oleks sõda lahti.Templirüütlid on ja jäävad nendeks mõtetuteks rahva raha raiskajateks.Kui panna riigieelarves 10% sõjalistele kulutustele siis hakkab Haapsalus maanduma kaks kopterit rahva rõõmuks.

Kamaja
9 aastat tagasi

Voodis lebotades ei ole võimalik kohe tõsiselt asjalike uudiseid toota. Saage ometi aru ajakirjanikust, kes soovib magada!

veteran
9 aastat tagasi

Tase aina tõuseb,laske aga edasi põrutavaid uudisi !

laululuik
9 aastat tagasi

varsti saame lugeda kuidas kindral kiirrongiga tallinna lahkub

ohjah
9 aastat tagasi

põhjalik artikkel 🙂