Karilaid: Sellise raha eest peaks Leedo tagama tasuta praamipileti

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Jaanus Karilaid. Foto: Arvo TarmulaHaapsalu linnavolikogu esimehe Jaanus Karilaiu (Keskerakond) hinnangul peaks majandus- ja kommunikatsiooniminister Urve Palo Leedo laevaäri toetades suutma tagada kõigile saarlastele, läänlastele ja hiidlastele tasuta praamiülesõidu.

„Lühikese ajaga on Urve Palo tõestanud, et ei ole poliitika looja, vaid majandusgruppide järelelohiseja, selle ilmekas näide on pangateenuste juhtum, praegusel juhul suur segadus parvlaevaäris,“ ütles Keskerakonna Saaremaa piirkonna esimees Karilaid.

„Dotatsioon, mida riigieelarvest makstakse saartega laevaühenduse pidamiseks on iga aasta ligi 16 miljonit eurot, see on piisavalt suur summa selleks, et tagada riigipoolne tasuta ülesõit kahe suurema saare elanikele ja läänlastele,“ kinnitas Karilaid.

„Antud olukorras peaks minister Palo pöörama täit tähelepanu regionaalpoliitikale ja saarte arengule ning jätma täielikult kõrvale äriringkondade huvid,“ rõhutas Karilaid.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kodanik
9 aastat tagasi

miks siis valimispiirkond üks on? sel on imad põhjused:)
mõtle.

Kodanik
9 aastat tagasi

Kas Karilaiu väidete taga on ka mingit sorti arvutused või lahmib mees jälle niisama. Kust Karilaid võtab, et 16 miljonit on piisavalt suur? Ja veel, miks peaks läänlane Saaremaale ja Hiiumaale tasuta saama?

tõemonopol
9 aastat tagasi
Reply to  Kodanik

Kuna maksumaksja on selle peo niigi kinni maksnud.

Kuri valija
9 aastat tagasi

Enne kui teisi süüdistada mõttetus kulutamises tasuks mõelda kas aurulaeva ja ratasrongi soetmise ja ekspluatatsioonirahadega oleks äkki saanud näitek Raudtee tänava korda teha. Haapsalus on hea!? Turistil-jah, siin alaliselt mitte asuval volikogu esimehel-kindlasti on, kodanikul-vaevalt.