3

Vikerkaare lasteaia ehitus läheb kallimaks

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Haapsalu Vikerkaare lasteaia renoveerimine läheb viiendiku jagu kallimaks.

Vikerkaare lasteaia renoveerimiskonkursil tegi pakkumuse 14 ehitusfirmat, aga ka kõige odavam ületas esialgset maksumust 167 000 euro võrra. .

Pakkumused jäid vahemikku 986 684 ja 1 611 652 eurot.

Lasteaia remondiks on praegu arvestatud 820 000 eurot. Sellest 525 000 on Šveitsi riigi toetus.
Lasteaed läheb maksma tõenäoliselt veidi üle miljoni euro. Täpne summa selgub, kui linnavalitsus on ehitajahankega lõpule jõudnud.

„Praegu käib pakkumuste menetlemine,” ütles Haapsalu aselinnapea Peeter Vikman. „Haapsalu linnavalitsus peaks tegema otsuse 18. juuni istungil.”

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Janna
Janna

Mis ikkagi toimub? Kuidas ikkagi on võimalik, et tööde hind nii palju kallineb? Kas linnaviletsus ei osanud eelnevalt korraldada hinnaekspertiisi? Seesuguse asjaajamise pealt võib hinnata, et ka ristmiku remont kujuneb kallimaks või siis tööde maht kujuneb väiksemaks. Imelik, et enne ristmiku tööde planeerimist polnud linnaviletsusel välja kujunenud veel oma seisukohta, vaid hüppas kui konn mättalt mättale. Kogu selle halva mängu juures oskavad linnaametnikud aga ikka teha veel head nägu

lapsevanem
lapsevanem

palun öelge aselinnapea kuhu ma panen oma lapse kes oli plaanitud septembris sinna lasteaeda minema.Minul enam emapalka pole ja last lasteaeda ei saa kas lapsed paigutatakse linna teistesse lasteaedadesse

aga
aga

Täht ja Põld, andke ka üksord vastuseid,mille jaoks te muidu seal lv-s asendamatud olete?

wpDiscuz