1

Tantsupeole saab veel vaid 50eurose piletiga

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

laulu- ja tantsupeo piletidTäna ennelõunal oli tänavusele suurpeole pileteid müüva Piletilevi veebilehel märge, et kõik XIX tantsupeu kolm etendust Puudutus on välja müüdud.

Kella kahe paiku pärastlõunal paisati müüki pühapäevasele kolmandale etendusele veel üle 400 pileti hinnaga 50 eurot.

Sõltuvalt sektorist ja tribüünist maksid Kalevi staadionil toimuva tantsupeo piletid 6 kuni 30 eurot.

XXVI laulupeo esimene kontsert Aja puudutus algab Lauluväljakul laupäeva õhtul kell kaheksa.

Nii sellele kui ka pühapäevaõhtusele teisele kontserdile Puudutuse aeg, on pileteid veel saada, kuid Piletilevi veebilehel on neil märge „Populaarne“, mis tähendab, et piletite valik pole suur.

Saada on nii laulukaare lähedal asuvaisse sektoreisse 50 eurot maksvaid pileteid kui ka kaugemal asuvate sektorite 4 kuni 20 eurot maksvaid pileteid.


Tantsupidu

  • Tantsupeo “Puudutus” etendused toimuvad 4., 5. ja 6. juulil Kalevi Keskstaadionil. Tantsupidu tugineb muinasjutul poisist, kes tormab ummisjalu maailma õnne otsima ning jõuab peagi suurte valikuteni – keda kuulata ja kellel on õigus? Äkki on ta aina edasi kiirustades oma õnne eest hoopis ära jooksnud?

Laulupidu

  • Laulupeo esimene kontsert “Aja puudutus” toimub laupäeva, 5. juuli õhtul Tallinna Lauluväljakul. Pidulikule laulupeo avatseremooniale ühendkooride ja laulupeo tule süütamisega tuletornis järgneb erakordne valikkooride kontsert. Laval on üle 7000 laulja, kes esitavad 25 tuntud ja armastatud teost laulupidudelt 1869-2009, teiste hulgas nii Kuniledi/Koidula “Sind surmani”, Saebelmanni/Ruubeli “Kaunimad laulud” ja Härma/Haava “Ei saa mitte vaiki olla” kui ka Naissoo/Lemberi “Koolikell”, René Eespere “Ärkamise aeg” ning Tõnis Mägi “Koit”.
  • Laulupeo teine kontsert “Puudutuse aeg” toimub pühapäeval, 6. juulil. See on harjumuspärane laulupeo suurkontsert, mis algab keskpäeval ja ulatub õhtusse. Laval esinevad erinevad kooriliigid ja orkestrid ning kontserdi lõpus kõlab ühendkooride esituses nii selle peo nimilugu “Puudutus” kui ka armastatud “Ta lendab mesipuu poole” ning “Mu isamaa on minu arm”. Kavas on palju uudisloomingut – esitusele tuleb 14 selle laulupeo jaoks kirjutatud uudisteost ning palju uusi seadeid.

XXVI laulu- ja XIX tantsupidu toimub Tallinnas 4.-6. juulil 2014.

Laulupeo kunstiline juht on Hirvo Surva. Tantsupeo pealavastaja on Maido Saar, muusikajuht on Toomas Lunge ning ideekavandi ja loo autor on Sten Weidebaum.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
trackback
Tantsupeo etendustele tulevad müüki lisapiletid | Lääne Elu

[…] Publiku suure huvi tõttu paigaldatakse Kalevi staadionile lisatribüünid. Kalevi staadioni idatribüüni taha lisatavad tribüünid mahutavad üle tuhande inimese. […]

wpDiscuz