Ilmateenistus hakkas edastama asukohapõhist ilmaprognoosi

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Ilmateenistuse uuelt koduleheküljelt saab nüüdsest ka asukohapõhist ilmaprognoosi

Esmaspäevast üles seatud ilmateenistuse uuel koduleheküljel on uued atraktiivsemad kujundused saanud nii ilmakaardid, -graafikud, -tabelid kui ka prognoosmudelid HIRLAM ilma- ning HIROMB mereilma kohta.

"Lisandunud on radari komposiitpilt. Olulisimaks uuenduseks on ka asukohapõhine prognoos, mis võimaldab otsingumootori kaudu saada prognoositavat ilmainfot iga Eesti küla ning linna kohta," selgitas ilmateenistuse pressiesindaja.

Paralleelselt riigi ilmateenistuse veebilehega on avatud ka operatiivset lennumeteoroloogilist teavet sisaldav lehekülg www.lennuilm.ee. Lisaks vajalikele andmetele on seal ka asjakohast taustainfot.

Ilmateenistuse uus kodulehekülg on kolmes keeles ehk eesti, vene ning inglise keeles.

Fotod: Ilmateenistuse veebilehe ekraanitõmmised

Screenshot 2014-06-10 14.56.58 Screenshot 2014-06-10 14.58.30 Screenshot 2014-06-10 14.59.49

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
silver
9 aastat tagasi
silver
9 aastat tagasi

arenguruumi on palju, ntx graafika,nr-id kuhu helistada ka kysida kohaliku tähtsusega infot, aga hea saavutus ikkagi, P6jamaad ja Skandinaavija pikalt ees, selles suhtes