EPL: Novosjolovi vehklemist võis pärssida jalavigastus

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Nikolai Novosjolov. Foto: ScanpixNikolai Novosjolov. Foto: Scanpix

EM-i individuaalturniiril põrunud NIkolai Novosjolov valmistub nüüd meeskonnavõistluseks, kirjutab Eesti Päevaleht.

Olümpiakulla kursil liigub Novosjolov kindlalt ja hädapasunat pole tarvis puhuda, ütles vehklemisliidu president Margus Hanson.

Prantsusmaal Strasbourg’is peetaval EM-il individuaalvõistluse kuuest alagrupimatšist ainult ühe võitnud valitsev maailmameister ja maailma edetabeli juht Nikolai Novosjolov põhjendas altminekut eri probleemidega, mis teda terve hooaja on vaevanud.

Eesti Päevalehe ja Delfi andmetel on ta juba mitu kuud ravinud jalavigastust.

Mis konkreetselt on epeemehele häda teinud ja kas see võis ka laupäevast võistlemist segada, sellele küsimusele ei soostunud ta eile vastama.

Eile harjutas Novosjolov koos meeskonnakaaslaste Sten Priinitsa, Sven Järve ja Jüri Salmiga. „Kogu võistkond treenis, et olla kolmapäevaseks meeskonnavõistluseks hästi valmis,“ nentis Salm, kes peab ka vehklemisliidu peasekretäri ametit.

Margus Hanson ütles, et loodetavasti suudab Novosjolov end meeskonnavõistluseks mobiliseerida.

Hansoni sõnul tagas vehklemisliit Novosjolovile kõik väga heal tasemel ettevalmistumiseks vajaliku. Tal on olemas nii meeskond kui abimehed. „Aga on olnud teatud puudusi – näiteks olmetasandil enne võistlusi -, mis võivad olla ettevalmistust seganud,“ ütles Hanson.

Tõusid ja mõõnad pole eile 34-aastaseks saanud Novosjolovile karjääri kestel olnud võõrad. Novosjolov on öelnud,m et tema peamine eesmärk on võita olümpiakuld.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments