2

Galerii: Meeleavaldus Swedbanki kontori ees Haapsalus

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Täna toimus Swedbanki Haapsalu kontori ees Haapsalu linnavolikogu esimehe Jaanus Karilaiu ja linnavolikogu liikme Heinar Tuulbergi korraldatud meeleavaldus. Lisaks korraldajatele ja ajakirjanikele oli kohal ligikaudu 10 inimest.

Fotod: Merilin Kaustel-Lehemets

Swedbanki meeleavaldus (1) Swedbanki meeleavaldus (6) Swedbanki meeleavaldus (8) Swedbanki meeleavaldus (9) Swedbanki meeleavaldus (10) Swedbanki meeleavaldus (11) Swedbanki meeleavaldus (12) Swedbanki meeleavaldus (13) Swedbanki meeleavaldus (15) Swedbanki meeleavaldus (18) Swedbanki plakatid (1) Swedbanki plakatid (2) Swedbanki plakatid (3) Swedbanki meeleavaldus (20) Swedbanki meeleavaldus (21) Swedbanki meeleavaldus (27) Swedbanki meeleavaldus (31) Swedbanki meeleavaldus (32) Swedbanki meeleavaldus (35) Swedbanki meeleavaldus (36) Swedbanki meeleavaldus (37) Swedbanki meeleavaldus (41) Swedbanki meeleavaldus (45) Swedbanki meeleavaldus (46) Swedbanki meeleavaldus (49) Swedbanki meeleavaldus (50) Swedbanki meeleavaldus (51) Swedbanki meeleavaldus (52)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
enmüünona
enmüünona

Õigust räägite! Haapsalu/Läänemaa ei ole nii väike midagi et sellist tempu teha.
SEB siit Me tuleme!

Anonüümne
Anonüümne

Ainult vanad torisejad protesteeriks nii mõttetu asja tõttu.

wpDiscuz