Lääne Elu paberleht neljapäeval, 29. mail

Lehte Ilves

lehte.ilves@gmail.com

LE 20140529• Swedbank vabandas oma Lääne–Eesti regiooni direktori Egon Jekabsoni sõnavõtu pärast ja saadab oma esindaja kohtuma kohalike omavalitsusjuhtidega.

• Mai algusest on Haapsalu lähedal Paralepas end sisse seadnud põder, kes on ka linna seiklema sattunud. Keskkonnainspektsiooni juhtivinspektor Valeri Štšerbatõh ütles, et arvatavasti on tegemist noore loomaga, kes on just iseseisvat elu alustanud.

• Kaks riigikogulast, Tõnis Palts ja Andres Herkel analüüsivad europarlamendi valimiste tulemisi.

• Kümmekond aastat eurotoetuste najal arenenud ja laienenud Haapsalu Veevärk peab nüüd hakkama rohkem raha lugema, sest euroraha aeg saab läbi.

• Sel laupäeval on iga–aastane Läänemaa tantsupidu, kus osaleb 1200 mitmes eas tantsijat.

• Läänemaa ainus venekeelne kool, Haapsalu Nikolai kool tähistab reedel vilistlaspeo ja kooli ajaloost ilmuva raamatuga oma 145. sünnipäeva.

• Sada aastat Haapsalus Saue tänaval ühe maja pööningul kaltsukotis seisnud rõivastest on saanud nüüd ajaloopärand ja need on nüüd pandud raekotta näitusele „Suvorovi tänava naised”.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
7 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
hujnnvrf
10 aastat tagasi

Aga millal saab juua tõeliselt puhast vett, niisugust vett kus ei ole kärbsevastseid, sellele ei ole ikka vastust.

tühja kah
10 aastat tagasi

Suklest ei huvita see swedbanga teema,see pseudoprobleem,palju põnevam on rong,mis Fra Marest turiste linna sõidutama hakkab irw

sorts
10 aastat tagasi

swedi osas. kui iga inime käiks ja vahetaks oma 1 eurorubla laupäeval 50vkopikalisteks,palju inimesi siis sularahateenust kasutaks?

sortsile
10 aastat tagasi
Reply to  sorts

laupäeviti on Swedpanki Haapsalu kontor suletud…
Eks seegi tehti eelmisel aastal “klientide huvides” ära.

P.
10 aastat tagasi

sukles, luik või mäesalu, see ei mängi rolli. autorollo ka ei ole oluline, SEST rahvas valis ansipi 🙂 sukles näitab valitsusele näpuga, aga valikud tehti 25. mail:)

SEB
10 aastat tagasi

Ikka äärmiselt nahaalne suhtumine Swedpanga poolt. Kõigepalat pannakse kurikaga vast pead. Kui ellu jääd siis palutakse vabandust. Katsetades kogukonna taluvuspiire ja varsti jätkatakse uuesti. Aga KOVd on õnnelikud tänu nende tahtmisele ja kaasabile saab Swedpank enda röövretke läänemaal jätkata kuni Suklesel ka püksid jalast ära võetakse. Tema on ilmselt viimane kes aru saab et midagi on valesti.

jah
10 aastat tagasi
Reply to  SEB

Reform ei ole kunag aru saanud,et midagi valesti on…meil siin on ju rahulolu,nagu Luik end väljendas.