Galerii: Õõvastavad prügihunnikud Pullapää kaitsealal

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Pullapää talgujuhi Raimond Danilovi sõnul lubas Riigimetsa Majandamise Keskus korraldada kogutud prahi äraveo. Ühe päevaga metsa prahist puhtaks ei saa. Foto: Arvo Tarmula
Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 15

Pullapää panga hoiualal valitseb õõvastav olukord.

Hoolimatud inimesed on sinna vedanud tohutul hulgal prügi, mis on muutnud looduskauni koha ümbruskonna häbiplekiks. Seetõttu plaanib MTÜ Lenks korraldada 3. mail "Teeme ära 2014" raames Pullapääl koristustalgud.

MTÜ Lenksi juhatuse liige ja Pullapää talgujuht Raimond Danilov lootis, et ettevõtmine inspireerib edaspidi teisigi Pullapääl koristama.

Prahi äraveo eest on lubanud hoolitseda RMK ning talgulistele keedab suppi Kaitseliit. Toitlustuse kulud katab Ridala vald.

Fotod: Arvo Tarmula

Prügimägi (1) Prügimägi (2) Prügimägi (3) Prügimägi (4) Prügimägi (5) Prügimägi (6) Prügimägi (7) Prügimägi (8) Prügimägi (9) Prügimägi (10) Prügimägi (11) Prügimägi (12) Prügimägi (13) Prügimägi (14) Prügimägi (15)

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ätt.
9 aastat tagasi

Selle asemel,et midagi riiklikul tasandil ette võtta peame pidulikult Lenini sünnipäeva edasi !

kodanik
9 aastat tagasi

Pole ju mõtet vedada prügi prügimäele. Esiteks see maksab, teiseks tuleb kevadel kamp ullikesi, kes kõik jälle ära koristavad. Kolmandaks puudub reaalne võimalus sellise teguviisi karistamiseks. Meie vägevad riigikogu liikmed – kuldraha Lauri ja Risti kunn Neeme – võiksid kähku komisjoni moodustada, saab enne valimisi veel piisavalt lokku lüüa.

Emu
9 aastat tagasi

Inimesed kes oma prügi nõnda metsa alla jätavad on minu silmis ikka konkreetsed värdjad. Mõne nõnda teolt tabaks siis oii bljaaa,karistus oleks karm.