Merle Mäesalu: Aselinnapea Peeter Vikman ei tunnistanud juhtimisprobleeme

Juhan Hepner

juhanh@hot.ee

Merle Mäesalu. Foto: Arvo Tarmula.

Täna toimunud Haapsalu linnavolikogu istungil esitas volikogu liige Merle Mäesalu mitu aselinnapea Peeter Vikmanile suunatud arupärimist, mille vastustega ta rahule ei jäänud. 

Küsimused puudutasid Vikerkaare lasteaia remonti ning juhtimisküsimusi aselinnapea vastutusalas.

Mäesalu sõnul kippus Vikman oma jutuga keerutama. "Sain Vikmanist aru nii, et sisuliselt ei ole juhtimises midagi valesti ning et aeg-ajalt juhtuvad inimlikud eksitused on loomulikud, sest veatu pole meist keegi," ütles Mäesalu.

"Ma olen nõus, et me oleme kõik ekslikud, kuid küsimus on rohkem juhtimispraktikas," selgitas Mäesalu.

Mäesalu sõnul peaks niivõrd tähtsate küsimuste puhul, nagu Vikerkaare lasteaia remont, kehtima nii-öelda mitmekäesüsteem, mis tähendab, et ühe inimese poolt tehtud tööd kontrolliks üle veel keegi teine, mis aitaks vältida inimlike eksituste läbi lipsamist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Miks
10 aastat tagasi

mina ei saa kaasa rääkida?

mnjah
10 aastat tagasi

arupärimine juhtimisküsimustes aselinnapea vastutusalas oleks pidanud olema suunatud ka Liina Põllule,seal on juba pikemat aega asjalood väga halvad.