Läänemaa jalgpalliklubi võitis teise kodumängu 2:1

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Läänemaa jalgpalliklubi mängib II liigas. Foto Läänemaa jalgpalliklubi
Võiduväravate autor Mark Kolosov. Foto Läänemaa jalgpalliklubi
Võiduväravate autor Mark Kolosov. Foto Läänemaa jalgpalliklubi

Läänemaa JK Haapsalu võõrustas laupäeval Tallinna klubi FC M.C., kelle vastu 0:1 kaotusseisut välja tuldi ning 2:1 kahest Mark Kolosovi väravast võideti. Mängu viimased minutid pidid läänlased kümnekesi vastu pidama, kui Bert Rotberg teise kollase kaardi tõttu mängust eemaldati.

Esimesel poolajal suutis Läänemaa JK Haapsalu tekitada mitmeid ohtlikke olukordi vastaste värava all, kuid realiseerimine jäi puudulikuks või head tööd tegi vastase väravavaht. Korra päästis ka teisel pool platsi hea tõrjega väravavaht Hendrik Siht. Kert Lillemets sai ka korra palli M.C. Tallinna väravasse toimetatud, kuid suluseisu tõttu see ei lugenud.

Eelmisel kolmapäeval võitis Läänemaa JK Sörvet 1:0 ja jätkab Eesti meistrivõistluste teises liigas 6 punktiga.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Anonüümne
10 aastat tagasi

pikemaid kommentaare saab lugeda siit http://laanemaajk.wordpress.com/

Margus
10 aastat tagasi

Tundub huvitav! Natuke võiks kirjutada liigast endast – mitu meeskonda, mitu mängu, palju välja kukub, palju edasi saab. Kindlasti tahaks alati näha tabeliseisu ja kohta. Hetkel siis 6 punkti ja tõenäoliselt esikoha jagamine.

K
10 aastat tagasi
Reply to  Margus
zprott
10 aastat tagasi

jaaa, hea töö !