Hele Tamm ja Keiro Raudkats on Eesti maadlusmeistrid

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Võitja Keiro Raudkats (Dünamo), vasakul hõbemedali omanik Fred Martin Mägi (Leola) ja paremal Siim Raudsepp (Dünamo). Foto: Janar Sõber
Võitja Keiro Raudkats (Dünamo), vasakul hõbemedali omanik Fred Martin Mägi (Leola) ja paremal Siim Raudsepp (Dünamo). Foto: Janar Sõber

Laupäeval, 1. märtsil kogunesid 81 noort meest ja 27 noort neidu Märjamaa spordihoonesse, et selgitada välja Eesti meistrid Kreeka-Rooma ja naistemaadluses, U17 vanuseastmes.

Arvestust peeti 15 erinevas kaalukategoorias ning kokku osales 24 maadlusega tegelevat klubi ja 10 maakonda. Läänemaad esindasid kuus noormeest ja üks neiu.

Dünamo maadlusklubi esindasid: Keiro Raudkats, kes tuli Eesti meistriks kehakaalus -85kg, Siim Raudsepp saavutas samas kehakaalus kolmanda koha ja Sander Jõkk ei suutnud seekord paremat kui -63kg kehakaalu viies koht.

Lihula RJKLeolat esindasid Fred Martin Mägi, kes saavutas kuni 85 kg kehakaalus teise koha, Argos Lobja, saavutas -58kg kahakaalus kolmanda koha ja Joonas Riistop, kes ei suutnud paremat kui -76kg kehakaalu 12. koht.
Martna SK oli ainus Läänemaa klubidest, kellel oli Eesti meistrivõistlusteks ettevalmistatud tütarlaps, Hele Tamm saavutas -46kg kehakaalus esikoha ja tuli kahekordseks Eesti meitsriks.

Juba mitu aastat on poolraskekaalu valitsenud kadettide vanuseastmes Läänemaa tugevad poisid, mida seekord kroonis meie poiste kolmikvõit kehakaalus -85kg.

Läänemaale tuli kokku kaks meistritiitlit, üks hõbe ja kaks pronksi. Sellega jäime Harjumaa, Ida-Virumaa ja Raplamaal järel neljandaks.

Klubide arvestuses oli meie parim MK Dünamo jagades 13 punktiga seitsmendat-kahekdandat kohta, Leola oli üheksa punktiga üheksandal kohal. Eraldi arvestus oli tütarlaste maadluses, kus Martna SK jagas seitsme punktiga neljandat ja viiendat kohta.

Janar Sõber

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments